Σιμεόνε: Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βελτιωθεί αρκετά

Σιμεόνε: Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βελτιωθεί αρκετά

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την Ρεάλ, δήλωσε πως η ομάδα του Ζιντάν έχει καταφέρει να βελτιωθεί σημαντικά

000_1KM9Z0
Ενόψει του σημερινού αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την «βασίλισσα» Ρεάλ, ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε ανέφερε πως η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει καταφέρει πολλά μέχρι τώρα και έχει βελτιωθεί σημαντικά.

«Αυτού του είδους οι αγώνες καθορίζονται από τις λεπτομέρειες που φέρνουν την ισορροπία στο ματς, από την μια μεριά στην άλλη. Η Ρεάλ έχει βελτιωθεί αρκετά στην Σεβίλλη και κόντρα στην Οσασούνα διατήρησαν αυτό το επίπεδο και έκαναν ευκαιρίες. Φαντάζομαι ότι θα συνεχίσουν στην ίδια γραμμή και στην συνέχεια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι η Ρεάλ έχει πολύ καλούς παίκτες και αν επωφεληθούν από τους κενούς χώρους, θα έχουν προβάδισμα.
Ο Μπέιλ έχει βελτιωθεί, ο Μπενζεμά βρίσκεται σε ιδανικό επίπεδο και ο Αζάρ έχει τέλειες προοπτικές για να προκαλέσει ζημιά.
Μαθαίνουμε από τα πάντα, όταν κερδίζεις και όταν χάνεις, πρέπει να συνεχίζεις να προσπαθείς, όχι να αλλάξεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο είσαι πιο κοντά στη νίκη. Η Μαδρίτη έχει δυνατή βάση και προοπτικές να γίνει μια πάρα πολύ καλή ομάδα.
Έχει βελτιωθεί αρκετά, έχει καταπληκτικούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, για να τους δυσκολέψουμε το παιχνίδι».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης