ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Χάρβεϊ Έλιοτ θα γίνει ο νεότερος παίκτης που ξεκινάει βασικός για τη Λίβερπουλ

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ θα γίνει ο νεότερος παίκτης που ξεκινάει βασικός για τη Λίβερπουλ

Το παιδί θαύμα του αγγλικού ποδοσφαίρου, Χάρβεϊ Έλιοτ αναμένεται να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ στο αποψινό ματς με την Μίλτον Κέινς Ντονς (25/9, 21:45) για το League Cup και να γίνει ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί ως βασικός με τη φανέλα των «Reds» μόλις στα 16 του χρόνια

ELLIOT
Ο 16χρονος Χάρβεϊ Έλιοτ που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου,  αγωνιζόταν πέρυσι στη Φούλαμ και έγινε ο νεαρότερος που κάνει ντεμπούτο στην Premier League, απέναντι στη Γουλβς, σε ηλικία 16 ετών και 30 ημερών, τον περασμένο Μάιο.

Το καλοκαίρι ο Γιούργκεν Κλοπ εισηγήθηκε την απόκτησή του, η οποία ήρθε με περιπετειώδη τρόπο και τη Φούλαμ να απειλεί να πάει στα δικαστήρια για να επιλυθεί η διαφωνία.  Ο νεαρός εξτρέμ πάντωςμετακόμισε στο λιμάνια και έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τους «κόκκινους» σε φιλικό ματς κόντρα στη Νάπολι το καλοκαίρι.

Απόψε ετοιμάζεται να γράψει ιστορία και να γίνει ο νεότερος παίκτης που έχει ξεκινήσει βασικός σε επίσημο ματς της Λίβερπουλ, αφού ο Γερμανός τεχνικός θα δώσει ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά σε αυτό το ματς και τον έχει επιλέξει να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. 

Υπενθυμίζεται πως ο Έλιοτ δεν μπορεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κόκκινους» μέχρι τον Απρίλιο του 2020, όταν κλείσει δηλαδή τα 17 του χρόνια. Το καλοκαίρι εκτός από τη Λίβερπουλ τον νεαρό είχαν στο στόχαστρο και άλλα μεγάλα κλαμπ, όπως η Παρί, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λειψία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης