Premier League: Οι ιδιοκτήτες της Γουλβς έχασαν ένα δισ. λίρες λόγω της χρεοκοπίας της «Thomas Cook»

Premier League: Οι ιδιοκτήτες της Γουλβς έχασαν ένα δισ. λίρες λόγω της χρεοκοπίας της «Thomas Cook»

Η χρεοκοπία της μεγαλύτερης τουριστικής εταιρείας του κόσμου είναι πιθανό να δημιουργήσει μεγάλο προβλήματα στην ομάδα της Premier League, καθώς στους ιδιοκτήτες της άνηκε το 18%  της «Thomas Cook» και υπέστησαν τεράστιο οικονομικό πλήγμα

COOK
Η χρεοκοπία της «Thomas Cook» έχει επηρεάσει τη Γουλβς περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στον κόσμο. Η μεγαλύτερη τουριστική εταιρεία στον κόσμο έχει καταρρεύσει και παρασέρνει μαζί της μικρούς και μεγάλους επενδυτές.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η ιδιοκτήτρια εταιρεία της αγγλικής ομάδας,  «Fosun International». Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η  εταιρεία κινεζικών συμφερόντων έχασε ένα δισεκατομμύριο λίρες μετά την κατάρρευση του ταξιδιωτικού κολοσσού αφού το 2015  είχε μπει δυναμικά στην «Thomas Cook» και είχε αποκτήσει το 18% των μετοχών της.

Από την Γουλβς ανακοίνωσαν ότι ο σύλλογος δεν θα επηρεαστει αλλά το δημοσίευμα επιμένει ότι οι Κινέζοι επενδυτές αναζητούν διέξοδο και θέλουν να πουλήσουν το 20% των μετοχών της ομάδας αλλά τονίζεται ότι είναι ασαφές το κατά πόσο αυτό είναι αποτέλεσμα τς χρεοκοπίας της «Thomas Cook» ή αν σκόπευαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση έτσι κι αλλιώς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης