Εθνική Γερμανίας: Ο Ούλι Χένες απειλεί με... μποϊκοτάζ λόγω Νόιερ

Εθνική Γερμανίας: Ο Ούλι Χένες απειλεί με... μποϊκοτάζ λόγω Νόιερ

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου δήλωσε πως αν ο Μάνουελ Νόιερ χάσει τη θέση του βασικού από τον Μαρκ Αντρέ Τερ-Στέγκεν, τότε οι Βαυαροί δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν παίκτη τους να παίξει στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας

Hoennes
Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει πλέον η κόντρα που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Εθνικής Γερμανίας για τη θέση του τερματοφύλακα...

Η όλη ιστορία ξεκίνησε με τα παράπονα που εξέφρασε ο Τερ Στέγκεν και την απάντηση που έδωσε ο Νόιερ, ωστόσο το όλο θέμα απέκτησε άλλη... μορφή με τα όσα δήλωσε στην Sport Bild ο πρόεδρος της Μπάγερν Ούλι Χένες.

«Δεν θα δεχθούμε ποτέ να χάσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στην Εθνική ομάδα ο Νόιερ από τον Τερ Στέγκεν. Αν συμβεί αυτό, τότε κανείς παίκτης μας δεν θα αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των Βαυαρών με τον τίμ μάνατζερ της Εθνικής Όλιβερ Μπίρχοφ να δηλώνει ότι δεν... ανησυχεί.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Ένα κλαμπ πάντως είναι υποχρεωμένο να αφήσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί σε αγώνες που διεξάγονται στις επίσημες ημερομηνίες της FIFA ή της UEFA».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης