Πανό στήριξης για τον Ντέιβιντ Μπλατ στη Μόσχα

Πανό στήριξης για τον Ντέιβιντ Μπλατ στη Μόσχα

Ο Ντέιβιντ Μπλατ συγκλόνισε τον κόσμο του αθλητισμού πριν από λίγο καιρό αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας του και οι Ρώσοι φίλαθλοι με αφορμή το φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Ούνιξ Καζάν, εξέφρασαν μέσω πανό τη στήριξη τους στον άλλοτε ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ομάδας τους και νυν τεχνικό των «ερυθρολεύκων»

BLAT_1
Ο Μπλατ έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίας της Ρωσίας στα έξι χρόνια που έκατσε στον πάγκο της (2006-2012), κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket 2007 και τα χάλκινα στο EuroBasket 2011 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012.

Η δημοσιοποίηση του προβλήματος με την πολλαπλή σκλήρυνση έχει συγκινήσει τον μπασκετικό κόσμο και οι Ρώσοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο για τον αγώνα της Ούνιξ Καζάν με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του «Γκομέλσκι Καπ» ανάρτησαν πανό για τον Μπλατ: «Να είσαι υγιής Ντέιβιντ, η Ρωσία είναι μαζί σου»!

Εξάλλου τα μέλη της εθνικής ομάδας φόρεσαν ειδικά αυτοκόλλητα που ανέφεραν «Παίξε δυνατά, παίξε με καρδιά. Ντέιβιντ μείνε δυνατός» στη Media Day πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δείτε το σχετικό tweet του Ολυμπιακού

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης