Tyros triathlon 2019: Η Αρκαδία έδειξε ξανά το δρόμο

Tyros triathlon 2019: Η Αρκαδία έδειξε ξανά το δρόμο

Ο Τυρός απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι πλέον σημείο αναφοράς στον τριαθλητικό τουρισμό της χώρας

TYROSTRIATHLON-24092019-ph01
Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το τριαθλητικό γεγονός που διοργανώθηκε για 8η συνεχή χρονιά.

Ο Τυρός απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι πλέον σημείο αναφοράς στον τριαθλητικό τουρισμό της χώρας.

Το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου, η όμορφη πόλη της Αρκαδίας φόρεσε τα γιορτινά της και φιλοξένησε για 8η συνεχή χρονιά το Tyros triathlon 2019, το σπουδαίο multi sport event που πλέον αποτελεί θεσμό και μπαίνει δυνατά στο καλεντάρι αθλητών και επισκεπτών.

Για δυο ημέρες, μια όμορφη αθλητική παρέα είχε την ευκαιρία να απολαύσει με τον ιδανικότερο καιρό, μια άρτια σχεδιασμένη διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις, καινοτομίες, χαμόγελα και επιδόσεις.

Περισσότεροι από 200 μικροί και μεγάλοι αθλητές πήραν μέρος σε όλα τα αθλήματα, μεταξύ των οποίων μια ιδιαίτερα απαιτητική ποδηλατική διαδρομή, κολύμβηση 500μ., 1000μ., 1500μ. που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Τυρό, Sprint Triathlon και παιδικοί swim & run αγώνες για τους μικρούς φίλους του αθλήματος.

Εκτός από το οργανωτικό και το αθλητικό επίπεδο της διοργάνωσης ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο, με σημαντικές προσωπικότητες να κλέβουν την παράσταση, ενώ άπαντες οι συμμετέχοντες συμφώνησαν πως αυτή ήταν η καλύτερη διοργάνωση, μέχρι, φυσικά, την επόμενη!

Κλείσιμο
Ο Σπύρος Γκοτζιάς ήταν ο νικητής του Tyros Triathlon 2019 για τους άνδρες και η Τζένη Μπουλμέτη για τις γυναίκες, ενώ πρώτοι στο Tyros Triathlon Relay αναδείχθηκαν οι «Ιπτάμενοι», η τριάδα που συνθέτουν οι Δεμέναγας – Μαρκόπουλος – Δαλέζιος.

Οι διοργανωτές θέλουν ιδιαίτερα να ευχαριστήσουν όλους τους εθελοντές και την τοπική κοινωνία που αγκάλιασαν θερμά το event και πλέον, όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την διοργάνωση του 2020 που αναμένεται με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών.

Το Tyros Triathlon 2019 διοργανώνεται από την “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης