Χωρίς τέλος η κόντρα Νόιερ-Τερ Στέγκεν

Χωρίς τέλος η κόντρα Νόιερ-Τερ Στέγκεν

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κόντρα μεταξύ του Μάνουελ Νόιερ και του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, με τους δυο τερματοφύλακες της Εθνικής Γερμανίας να αφήνουν αιχμές ο ένας προς τον άλλο στις δηλώσεις τους

GermanKeepers
Η Εθνική Γερμανίας χαρακτηρίζονταν ανέκαθεν από την ποιότητα των τερματοφυλάκων που υπερασπίζονταν την εστία της. Οι Καν, Λέμαν, Νόιερ έχουν γράψει τη δική τους ιστορία κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας, ενώ οι Τερ Στέγκεν, Τραπ και Λένο είναι το νέο αίμα στη συγκεκριμένη θέση.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, η Nationalmannschat έχει στρέψει πάνω της το  ενδιαφέρον εξαιτίας της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μάνουελ Νόιερ και τον Μαρκ Τερ Στέγκεν.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Τερ Στέγκεν εξέφρασε δημόσια την απογοήτευση του λόγω του παραγκωνισμού του από την Εθνική ομάδα, με τον ίδιο να δηλώνει: «Νιώθω άβολα να είμαι ο αναπληρωματικός του Νόιερ. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την κατάσταση.Εγώ προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όμως αυτό που συμβαίνει στην Εθνική ομάδα μου έχει κοστίσει».

Η απάντηση βέβαια του πορτιέρο της Μπάγερν Μονάχου δεν άργησε να έρθει, με τον Νόιερ να προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας:

«Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και προετοιμάζεται καλά, όμως δεν είμαι σίγουρος εάν αυτό μας βοηθά. Είναι άσχημο, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Από τη μία είναι λογικό, καθώς όποιος δεν αγωνίζεται, είναι φυσικό να είναι δυσαρεστημένος, όμως σε αυτήν την ομάδα υπάρχουν και άλλοι καλοί τερματοφύλακες, όπως ο Τραπ και ο Λένο. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για αυτό το θέμα. Είμαστε μία ομάδα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Την άποψη του Νόιερ ωστόσο υπερασπίστηκε και ο Πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, ο οποίος και ξέσπασε κατά της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για το θέμα που έχει προκύψει.

Κλείσιμο
«Νομίζω ότι είναι πλέον ανέκδοτο ο τρόπος που αντιμετωπίζεται ο Μάνουελ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να είναι βασικός ο Τερ Στέγκεν. Ο ρόλος του γκολκίπερ είναι διαφορετικός από τους άλλους, πρέπει να είναι ξεκάθαρο το ποιος θα παίζει και ο Μάνουελ είναι το Νο 1».

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως η διαμάχη μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών πυροδοτήθηκε κατά το  Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, λόγω της μη χρησιμοποίησης του Τερ Στέγκεν μετά από μία εκπληκτική χρονιά στην Ισπανία, ενώ ο Νόιερ αν και είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης όλη την σεζόν λόγω τραυματισμού, αποτελούσε τον βασικό τερματοφύλακα στα πλάνα του Γιόακιμ Λεβ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης