Οι… υπερωρίες των «βασικών» του Ολυμπιακού

Οι… υπερωρίες των «βασικών» του Ολυμπιακού

Η φρεσκάδα έλειψε στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό και οι χρόνοι συμμετοχής των «βασικών» του Πέδρο Μαρτίνς ίσως και να μαρτυρούν τον λόγο

osfps
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποδείξει πως δύσκολα αλλάζει ομάδα που κερδίζει. Όμως όσο κι αν αυτό αρκετές φορές βοηθά στην απόκτηση καλύτερης συνοχής και επικοινωνίας κάποιων ποδοσφαιριστών μεταξύ τους στον αγωνιστικό χώρο, σε άλλες στερεί στην ομάδα την ενέργεια που θα έδιναν κάποιες αλλαγές. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μένοντας στο 1-1 στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μόλις τέσσερις μέρες αφότου κόντραραν σε δυνάμεις μια ομάδα τοπ επιπέδου της Premier League (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) παρατάχθηκαν με ακριβώς την ίδια σύνθεση στο ντέρμπι «αιωνίων» και ήταν εμφανής η έλλειψη φρεσκάδας. Για την ακρίβεια, ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει από την αρχή της χρονιάς, από τον Ιούλιο ακόμη, να εμπιστεύεται έναν συγκεκριμένο κορμό παικτών, οι οποίοι παρότι ακόμη είμαστε στον Σεπτέμβριο, έχουν καταγράψει ήδη πάρα πολλά λεπτά συμμετοχής.

Ενδεικτικά, ο Ζοσέ Σα και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχουν χάσει… δευτερόλεπτο φέτος αγωνιζόμενοι ήδη σε επτά ματς στην Ευρώπη (έξι στα προκριματικά και ένα στους ομίλους του Champions League) και τέσσερα πλέον στην Super League. Αμφότεροι έχουν καταγράψει ήδη σχεδόν τετραψήφιοι αριθμό λεπτών, συγκεκριμένα από 995 (!), ενώ από κοντά είναι και οι Γκιγέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μπουχαλάκης, ακόμη και ο Σεμέδο που έχασε κάποιες εβδομάδες λόγω τραυματισμού.

Την ίδια ώρα που οι «βασικοί» τραβάνε το... κουπί, παίκτες που πέρσι είχαν πολλές συμμετοχές έχουν αγωνιστεί ελάχιστα, όπως για παράδειγμα ο Καμαρά (301'), ο Σισέ (295'), ο Κούτρης (206').

Ποδοσφαιριστής - Λεπτά συμμετοχής

Ομάρ Ελαμπντελαουί 996
Ζοσέ Σα 996
Κλείσιμο
Γκιγέρμε 989
Ντάνιελ Ποντένσε 951
Ανδρέας Μπουχαλάκης 816
Γιασίν Μεριά 816
Ματιέ Βαλμπουενά 797
Ρούμπεν Σεμέδο 791
Κώστας Τσιμίκας 791
Γιώργος Μασούρας 745
Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο 634
Γιουσέφ Ελ Αραμπί 342
Μαντί Καμαρά 328
Παπ Αμπού Σισέ 295
Λάζαρ Ραντζέλοβιτς 237
Ελ Αρμπί Χιλέλ Σουντάνι 102
Ουσεϊνού Μπα 68
Γιασίν Μπενζιά 27
Αβραάμ Παπαδόπουλος 22
Μπρούνο 7
Βασίλης Τοροσίδης -
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης