Super League 1: Στο «Χ» τα ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης, χαμόγελα στην ΑΕΚ - Όλα τα γκολ

Super League 1: Στο «Χ» τα ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης, χαμόγελα στην ΑΕΚ - Όλα τα γκολ

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 90΄για το τελικό 1-1 - Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κατάφερε τελευταία στιγμή να κάνει το τελικό 2-2 κόντρα στον Άρη - «Φρένο» από την Λάρισα στην Ξάνθη

kefalia-osfp
Από τις ισοπαλίες στα δύο ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σημαδεύτηκε η τέταρτη αγωνιστική της Super League 1.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 ενώ ΠΑΟΚ και Άρης έφυγαν ισόπαλοι 2-2 στο ντέρμπι της Τούμπας.

Τα αποτελέσματα αυτά έφεραν χαμόγελα στην ΑΕΚ η οποία με τη νίκη της 0-1 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού έμεινε σε μικρή απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το πανόραμα της αγωνιστικής

sli-apotelesm


Τα ματς

Μετά από ένα μάλλον μέτριο αλλά γεματο... σασπένς ντέρμπι, στο Ολυμπιακό στάδιο, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 1, με τα τέρματα που σημείωσαν στο 36ο λεπτό ο Γκερέρο και στο 90’ με πέναλτι ο Μολό.

Το «τριφύλλι» είχε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις προηγούμενες τρεις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, το πάλεψε παθιασμένα αλλά δεν μπόρουσε να βρει τις λύσεις ενώ ο Μακέντα σπατάλησε την ευκαιρία να σκοράρει από την άσπρη βούλα, στο 60’, με τον Σα να αποκρούει, σε μια επεισοδιακή φάση!

Τα κατάφερε τελικά, εστω και στο τελος, ξανά από το σημείο του πέναλτι με τον Μολό, που μπήκε ως αλλαγή και ευστόχησε λυτρώνοντας την ομάδα του, με δυνατή εκτέλεση και τον Σα να πέφτει και πάλι σωστά αλλά να μην αποκρούει…

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν έτσι την ευκαιρία να κάνουν το 4Χ4, παρότι μέρος της ποιότητας που φάνηκε να διαθέτουν σε συνδυασμό με την σωστή τακτική προσέγγιση του ντέρμπι στο πρωτο μισο, θα μπορούσαν να τους αναδείξουν νικητές. Καθώς η κούραση, σωματική και ψυχολογική από το ματς με την Τότεναμ, στοίχισε ειδικά στα τελευταία λεπτά.

Κλείσιμο
⚽️ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1 (SL) 4η αγ.  {22.9.2019}


Ο Άρης κρατούσε στα χέρια του μια τεράστια νίκη μέχρι το 90+7’ όμως ο Μίσιτς κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ, ώστε να μείνει αήττητος μετά από 567 ημέρες. Σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν δύο φορές, με τον Ιντέγε στο 4’ και με τον Ματίγια στο 87’, ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά, απάντησε άμεσα με τον Μάτος στο 6’, ενώ ο Μίσιτς με ένα μονοκόμματο δεξί σουτ στο 90+7’ ισοφάρισε σε 2-2.

Εκτός ρυθμού ο ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει αφεντικό στο ματς. Από μια αναγκαστική αλλαγή είχε η κάθε ομάδα, με τον Πέλκα να φεύγει στο 15’ και τον Κουέστα να αποχωρεί στην ανάπαυλα. Ο Άρης δεν μπόρεσε να κρατηθεί με έντεκα μέσα στο ματς, παρά μόνον τέσσερα λεπτά, μετά την αποβολή του Μάτος στο 67’, αφού έφυγε με δεύτερη κίτρινη ο Σάσα.

Ολέθριο λάθος του Πασχαλάκη στο 1-2, όπως και λάθος εκτίμηση του Έμαν στη φάση της ισοφάρισης, με τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον να γλιτώνει το αήττητό του, αλλά τον Άρη να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση.

ΠΑΟΚ - Άρης: 2-2 (Highlights) ►4η Αγωνιστική Super League 1◄ (22/9/19) ᴴᴰ


Γλίτωσε ο Πανιώνιος, την... πάτησε η Λαμία!

Η Λαμία κρατούσε την πρώτη νίκη της χρονιάς στα χέρια της αλλά ο Αραμπούλι είχε... άλλη άποψη! Και αυτό γιατί με ωραίο σουτ στην κίνηση στις καθυστερήσεις, νίκησε τον Βελλίδη και χάρισε τον βαθμό στον Πανιώνιο (1-1).

Ο Μπεχαράνο στο 67ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Λαμία, με τον Κότνικ να κάνει τραγική εκτίμηση αφού η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας αλλά δεν κατάφερε να το... βγάλει. Αλλά το «σοκ» για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αραμπούλι!

Στους τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα παραμένουν οι Φθιωτοί, οι οποίοι την ερχόμενη αγωνιστική φιλοξενούνται από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ οι «κυανέρυθροι» αρχίζουν να... σβήνουν το -6 αφού πλέον βρίσκονται στο -2.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1 | HIGHLIGHTS | 22/09/2019 |


Επιτέλους… τρίποντο για την ΑΕΛ, η οποία παρουσιάστηκε άκρως βελτιωμένη και επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Ξάνθης σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Πρώτη νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα για τους «βυσσινί», που ανάσαναν και είχαν κορυφαίους τους Κάτσε, Ουάρντα.

Στο 35’ το 1-0 με αυτογκόλ του Τερκί, ενώ στο 53’ οι Θεσσαλοί έφτασαν στο 2-0 με τον Μιλοσάβλιεβιτς. Στο 83’ ο Μπέρτος διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αριθμητικό μειονέκτημα από το 60’ λόγω αποβολής του Λισγάρα.

Πρώτη απώλεια βαθμών για τους Ακρίτες, που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και απείλησαν ελάχιστα.

AEΛ - Ξάνθη 3-0 Στιγμιότυπα 4η αγ. {22.9.2019}


Έσπασε το... μπλόκο στο Αγρίνιο η ΑΕΚ (0-1).

Ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στην Ένωση αλλά ο Μάρκο Λιβάγια βγήκε μπροστά και καθάρισε για ακόμη ένα ματς. Ο Κροάτης φορ ήταν ξανά ο καλύτερος για την ΑΕΚ, παρέα με τον Μάνταλο, και με ένα τρομερό γκολ στο 69ο λεπτό κατάφερε να... λυγίσει τους Αγρινιώτες και να πάρει το τρίτο της διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη μεριά, ο Παναιτωλικός... παραπαίει, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα και δεν έχει βαθμό μετά το πέρας των τεσσάρων αγωνιστικών του πρωταθλήματος! Την ερχόμενη εβδομάδα, τα «καναρίνια» ταξιδεύουν στην Αθήνα για τον... πρόωρο τελικό με τον Ατρόμητο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ 0-1 | HIGHLIGHTS | 21/09/2019 | ΕΡΤ


Στην Τρίπολη αυτός που το ήθελε περισσότερο ήταν ο Αστέρας και απόλυτα δίκαια επικράτησε του Ατρόμητου 2-1, σε μία αναμέτρηση που έχασε τις ευκαιρίες να το «τελειώσει» από το πρώτο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου φαινόταν να παίζει μόνος του.

Με αυτή τη νίκη, οι Αρκάδες πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ οι Περιστεριώτες που η λέξη «τραγικοί» είναι πραγματικά φτωχή για να περιγράψει την εικόνα τους στο πρώτο μέρος, έμειναν στους δύο βαθμούς και κυρίως χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας πολύ πίσω, βάσει των στόχων που έχουν θέση.

Ο Λουίς Φερνάντεθ (3', 6') σκόραρε τα γκολ για την ομάδα του, με τους γηπεδούχους να έχουν και δύο δοκάρια (18', 43), ενώ για τους φιλοξενούμενους αυτός που μείωσε πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (53') ήταν με κεφαλιά ο Σπύρος Ρισβάνης, από εκτέλεση κόρνερ του Κατράνη.



Μετά από ένα… χορταστικό ματς στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0, φτάνοντας στην τρίτη του νίκη στη φετινή Super League 1 και υποχρεώνοντας παράλληλα τον αντίπαλό του στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Μουνίθ μπήκε αλλαγή στην επανάληψη -κάνοντας ντεμπούτο- και πέτυχε το νικητήριο τέρμα, με πολύ ωραία προσπάθεια στο 75’, για λογαριασμό της -αήττητης εντός έδρας- ομάδας της Μαγνησίας που είχε και δοκάρι στο 19ο λεπτό με τον Μπαλογιάννη...

Ενώ δύο δοκάρια είχαν και οι «ομιλήτες», σε προσπάθειες των Φιγκεϊρέδο στο 59’ και Νέρια στο 77’, που αν και ανώτεροι σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο μέρος εντούτοις έφυγαν χωρίς βαθμό στις αποσκευές τους!

Βόλος - ΟΦΗ   1-0  Γκόλ καί φάσεις.  21/9/19

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης