Γκερέρο: Κάναμε πολλά λάθη, αλλά πρέπει άμεσα να συνέλθουμε

Γκερέρο: Κάναμε πολλά λάθη, αλλά πρέπει άμεσα να συνέλθουμε

Στα πολλά λάθη, σε σχέση με άλλα παιχνίδια και στην έλλειψη συγκέντρωσης, στάθηκε ο Γκερέρο όσο αφορά την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι

ΓΚΕΡ
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μετά το γκολ που πετύχαμε και είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν κερδίσαμε» τόνισε στην κάμερα της Nova ο σκόρερ των Πειραιωτών, ενώ σε ερώτηση για το αν για το αποτέλεσμα φταίει και η κούραση που υπάρχει από την αναμέτρηση με τη Τότεναμ: «Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Ήμασταν έτοιμοι για το ματς, αλλά κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι μας, που δεν συνηθίζουμε να κάνουμε. Για να είμαστε πρωταθλητές θα πρέπει άμεσα να συνέλθουμε και να συνεχίσουμε την δουλειά. Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε αυτό που πρέπει σωστά. Αλλες φορές βγαίνει κι άλλες όχι. Να ξεχάσουμε γρήγορα τι έγινε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Σε ερώτηση για το αν προτιμά πρωτάθλημα ή σημαντική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε: «Νομίζω έχουμε δυνατότητα και ικανότητες να τα καταφέρουμε και τα δύο. Ο ξεκάθαρος στόχος είναι το πρωτάθλημα και η επιστροφή στην κορυφή κάτι που δεν είναι εύκολο».

Τελειώνοντας ο άσος του Ολυμπιακού θέλοντας να δώσει το στίγμα της ομάδας μετά το αποτέλεσμα στο ντέρμπι είπε πως: «Νιώθω ότι δεν κερδίσαμε έναν βαθμό, αλλά χάσαμε δύο».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης