Bundesliga: Ακάθεκτη στην κορυφή η Λειψία 3-0 τη Βέρντερ

Bundesliga: Ακάθεκτη στην κορυφή η Λειψία 3-0 τη Βέρντερ

Με γκολ των Όρμπαν-Ζάμπιτσερ στο πρώτο ημίχρονο κι ένα του Σαράτσι προς το τέλος η Λειψία -που έμεινε με 10- νίκησε σβηστά 3-0 τη Βέρντερ, παρέμεινε αήττητη κι επανήλθε στην πρώτη θέση της Bundesliga

verder
Συνεχίζει… ακάθεκτη την πορεία της προς την κορυφή η Λειψία, που αν και τελείωσε το ματς με 10 παίκτες νίκησε εκτός έδρας και τη Βέρντερ Βρέμης με 3-0, για την πέμπτη αγωνιστική της Bundesliga και σκαρφάλωσε εκ νέου στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ούσα αήττητη!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί από τον αντίπαλό τους και πήραν το προβάδισμα αρκετά νωρίς. Με τον Όρμπαν να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό γκολ, με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ενκουενκού από τα δεξιά, στο 13ο λεπτό.

Ενώ λίγο μετά το ημίωρο η Λειψία διπλασίασε τα τέρματά της και ο Ζάμπιτσερ τα… δικά του στο γερμανικό πρωτάθλημα, με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 18 μέτρα!

Οι «πράσινοι» είχαν μόνο μια καλή φάση, τέσσερα λεπτά μετά το 0-2, με τον Κλάασεν να σουτάρει, τον Γκουλάσι να αποκρούει με τον ώμο του, τον Κονατέ να παρεμβάλλεται και τον Ουπαμεκανό να απομακρύνει εν τέλει.

Φάση στην οποία η Βέρντερ ζήτησε πέναλτι για χέρι, αλλά τα ριπλέι και ο διαιτητής δεν την… δικαίωσαν.

Στην επανάληψη, οι «ταύροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο, λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, λόγω της -αυστηρής- αποβολής του Λάιμερ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και όλοι πίστεψαν ότι οι γηπεδούχοι θα… επιστρέψουν στον αγώνα.

Τελικά, αυτό όχι μόνο δεν συνέβη αλλά ήταν η Λειψία εκείνη που πέτυχε και τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση, προς το φινάλε, με τον Σαράτσι να κάνει… σεφτέ, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Παβλένκα στο σουτ του Χαϊνταρά και «σφραγίζοντας» το «διπλό» για την ομάδα του!

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης