Ανιέλι: Οπαδοί της Γιουβέντους εκβίαζαν τον σύλλογο

Ανιέλι: Οπαδοί της Γιουβέντους εκβίαζαν τον σύλλογο

Ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, κατέθεσε στις Αρχές για την υπόθεση  εκβιασμών από μερίδα φανατικών οπαδών της ομάδας

yperifanoi-pou-eimaste-antipathitikoi_w_l
Δώδεκα μέλη συνδέσμων της Γιουβέντους βρίσκονται στα χέρια των Αρχών για εκβιασμούς έπειτα από προσπάθεια του συλλόγου να αλλάξει την πολιτική διαχείρισης των εισιτηρίων και να μειώσει τα προνόμια των ultras.

Η Γιουβέντους είχε καταγγείλει τα περιστατικά εκβιασμών και σύμφωνα με την Corriere della Sera ο πρόεδρος της «Γηραιάς Κυρίας», Αντρέα Ανιέλι κατέθεσε στις Αρχές:

«Πηγαίνεις στο πέταλο παίρνοντας το δικό σου ρίσκο, ειδικά στο κέντρο του. Δεν είναι όλοι στο πέταλο εγκληματίες, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι αρχηγοί των ultras που δυνητικά μπορούν να προβούν σε τέτοιες ενέργειες. Το 2018, έπειτα από κάποια περιστατικά, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να προχωρήσουμε σε καταγγελίες. Το κάναμε για να αποδείξουμε γραπτώς ότι προσπαθούσαμε να καταπολεμήσουμε την κατάσταση. Γνώριζα πάντα ότι τα γκρουπ των ultras είναι ικανά να εκβιάσουν και να πληγώσουν τον σύλλογο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω αυτής της κόντρας που έχει ανοίξει, σύνδεσμοι των τιφόζι της Γιουβέντους δεν φώναξαν συνθήματα ούτε άπλωσαν πανό στη χθεσινή νίκη επί της Ελλάς Βερόνα στο Juventus Stadium, ενώ άλλοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους με συνθήματα εκτός του γηπέδου.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης