Champions League, Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα 0-0: Ο Τερ Στέγκεν κράτησε όρθιους τους Καταλανούς

Champions League, Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα 0-0: Ο Τερ Στέγκεν κράτησε όρθιους τους Καταλανούς

Ο τερματοφύλακας της Μπάρτσα κατέβασε τα ρολά απέναντι στους Γερμανούς - Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην ενεργό δράση δεν άλλαξε την εικόνα των «μπλαουγκράνα»

ter_stegen
Ο Μέσι επέστρεψε στη δράση (μπήκε ως αλλαγή), αλλά τα φώτα όλα έπεσαν στον Τερ Στέγκεν, ο οποίος με υπέροχες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν κόντρα στη Ντόρτμουντ (0-0) και χάρισε το βαθμό στην κακή Μπαρτσελόνα. Είχαν και δοκάρι οι Βεστφαλοί που άξιζαν κάτι περισσότερο. Ο Φατί έγινε ο νεαρότερος παίκτης των Καταλανών που αγωνίστηκε βασικός στο Champions League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσίασε την ομάδα του σχεδόν ίδια (μοναδική η αλλαγή η παρουσία του Σουάρες) με αυτή που έπαιξε κόντρα στη Βαλένθια (5-2), αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμό. Η Μπαρτσελόνα δεν έπεισε με την εικόνα της, παρουσίασε πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και δε μπόρεσε να φανεί απειλητική. Η Ντόρτμουντ κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα, αλλά στη μοναδική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε στο α' μέρος, ο Ρόις δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Στο 57' οι Βεστφαλοί βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, ο Σεμέντο έκανε ανόητο πέναλτι στο Σάντσο, ο Ρόις ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Τερ Στέγκεν έκανε τεράστια επέμβαση.

Στο 59' ο Μέσι πήρε θέση στο ματς στη θέση του 16χρονου Φατί, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει την έκρηξη που επιθυμούσε. Αντίθετα, η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη και είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ! Ο Μπραντ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Ρόις έχασε ένα μεγάλο τετ α τετ. Βέβαια, οι Καταλανοί θα μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά ο Μέσι δεν κατόρθωσε από κοντά να σκοράρει.

Borussia Dortmund vs. Barcelona - Game Highlights


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης