Champions League, Σισέ: Παλέψαμε έως εδώ και αύριο θα δείξουμε τι είναι ο Ολυμπιακός

Champions League, Σισέ: Παλέψαμε έως εδώ και αύριο θα δείξουμε τι είναι ο Ολυμπιακός

Στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για να μπει στους ομίλους στάθηκε ο Παπέ Σισέ, δηλώνοντας παράλληλα έτοιμος για την πρόκληση του Champions League

sise
Περήφανος για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά και για την προσωπική του βελτίωση εμφανίστηκε ο Παπέ Σισέ. Ο 24χρονος στόπερ του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Τότεναμ, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του στις δυνατότητές της.

«Τον πρώτο χρόνο δεν ήμουν στην ευρωπαϊκή λίστα και πέρσι έπαιξα στο Europa. Αυτή είναι η ζωή και η καθημερινότητα ενός παίκτη. Τώρα παίζουμε ένα μεγάλο ματς. Σήμερα ο κόουτς με εμπιστεύτηκε. Είμαι περήφανος και είμαι έτοιμος για την πρόκληση αυτή. Θέλω να δικαιώσω τον προπονητή μου».

Για την παρουσία του: «Ναι είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Έχω εξελιχθεί και θέλω να συνεχίσω και μέσα από αυτήν την διοργάνωση. Έχω μία μεγάλη ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Είμαι ώριμος και θα δεχθώ αυτήν την πίεση ως κάτι καλό».

Για το πώς νιώθουν οι συμπαίκτες του και τον κόσμο: «Ναι για αρκετούς από εμάς είναι η πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση γιατί είμαστε νέοι. Είμαστε έτοιμοι και θα αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ. Παλέψαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ και αύριο θα δείξουμε το είναι ο Ολυμπιακός. Πως είμαστε Ολυμπιακός. Ο κόσμος ξέρει πως να μας στηρίξει. Καλώ τον κόσμο να είναι δίπλα μας αύριο. Να γεμίσουν το γήπεδο. Να είναι εδώ. Είμαστε έτοιμοι σαν μία οικογένεια να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης