Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι ορίστηκε να είναι ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ για για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League
Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκιθα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Τότεναμγια την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο Ρόσι φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στους Πειραιώτες αλλά και στην ΑΕΚ, αφού το 2014 ήταν στο Ολυμπιακός-Μαν. Γιουνάιτεντ 2-0 για τους «16» του Champions League, ενώ πέρσι ήταν στο Βίντι-ΑΕΚ 1-2 για τα playoffs του Champions League, ενώ ήταν και στην ήττα με 2-1 από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα στις 17 Δεκεμβρίου του 2019 για τους ομίλους του Europa League.
Παλιότερα έχει διαιτητεύσει και τα ματς Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 0-3, Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός 1-0, αλλά και το Κροατία-Ελλάδα 4-1 για τα μπαράζ του Μουντιάλ.
Ο 46χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μέλι, Καρμπόνε, με 4ο τον Ντοβέρι και στο VAR τους Βαλέρι, Μαριάνι.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.