Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι ορίστηκε να είναι ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ για για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League
Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκιθα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Τότεναμγια την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο Ρόσι φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στους Πειραιώτες αλλά και στην ΑΕΚ, αφού το 2014 ήταν στο Ολυμπιακός-Μαν. Γιουνάιτεντ 2-0 για τους «16» του Champions League, ενώ πέρσι ήταν στο Βίντι-ΑΕΚ 1-2 για τα playoffs του Champions League, ενώ ήταν και στην ήττα με 2-1 από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα στις 17 Δεκεμβρίου του 2019 για τους ομίλους του Europa League.
Παλιότερα έχει διαιτητεύσει και τα ματς Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 0-3, Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός 1-0, αλλά και το Κροατία-Ελλάδα 4-1 για τα μπαράζ του Μουντιάλ.
Ο 46χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μέλι, Καρμπόνε, με 4ο τον Ντοβέρι και στο VAR τους Βαλέρι, Μαριάνι.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.