Παναθηναϊκός: Υπογράφει σήμερα ο Φάουστο

Παναθηναϊκός: Υπογράφει σήμερα ο Φάουστο

Ίσως και μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Φάουστο Τιένζα Νούνιες στον  Παναθηναϊκό

pao
Ο Φάουστο Τιένζα Νούνιες είναι τελικά ο «εκλεκτός» του Νίκου Νταμπίζα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, με την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα.

Ο Ισπανός άσος κρίθηκε ότι έχει το «πακέτο» που έψαχναν ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας σε συνάρτηση με τις οικονομικές δυνατότητές τους και θα αποτελέσει την 9η φετινή μεταγραφή.

Ο μέσος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα με τον μάνατζέρ του και σήμερα αναμένεται να ρυθμίσει κάποια διαδικαστικά θέματα, προτού υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

Όπως επιβεβαώθηκε κι επίσημα το «τριφύλλι» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, που είναι κλασικός αμυντικός μέσος και ο οποίος άνηκε στην Εξτρεμαδούρα μέχρι πριν από λίγο καιρό. Συγκεκριμένα είναι ελεύθερος από τον Ιούλιο.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο ύψους 1.83 μ. Ισπανός, έκανε 30 συμμετοχές και σημείωσε δύο γκολ, ενώ μοίρασε και μια ασίστ. Από αυτές οι 25 ήταν ως βασικός και οι άλλες 5 ως αλλαγή.

Στην ομάδα της Segunda Division αγωνίστηκε για μια σεζόν, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από αρκετούς συλλόγους της πατρίδας του. Ανάμεσά τους -από το 2007 μέχρι το 2009- η Βαλένθια B (αφού αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών των «νυχτερίδων») και η Μπέτις (2013), αλλά και η Οσασούνα (2016-18).

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης