Euro 2020: O ANT1 εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης!

Euro 2020: O ANT1 εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης!

Είδηση-βόμβα στα νέα των ΜΜΕ, αφού όπως ανακοινώθηκε κατά την παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν, το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα των αγώνων του EURO 2020

ANT1
Το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να κάνει δυνατό «μπάσιμο» στο αθλητικό περιεχόμενο και όπως ενημερώθηκαν επίσημα οι εργαζόμενοι, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος, πρόκειται να μεταδώσει τα παιχνίδια της τελικής φάσης της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του καλοκαιριού του 2020.

Την είδηση ανακοίνωσε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Τζώρτζης Ποφάντης, δηλώνοντας μάλιστα ιδιαίτερα χαρούμενος ως... ποδοσφαιρόφιλος. Αυτή τη φορά ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα μιας μεγάλης διοργάνωσης, μετά την προσπάθεια για το Μουντιάλ του 2018, όταν κατέθεσε πρόταση 9 εκατ. ευρώ, πριν αυτό καταλήξει στην ΕΡΤ για 10 εκατομμύρια.

Με τον τρόπο αυτό διαμορφώνεται το τηλεοπτικό τοπίο γύρω από το EURO 2020, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως θα πρόκειται για την πρώτη φορά που είτε EURO είτε Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης