Μαρτίνς για Σεμέδο: «Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του...»

Μαρτίνς για Σεμέδο: «Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του...»

Τον Ρούμπεν Σεμέδο, για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό, αποθέωσε ο Πέδρο Μαρτίνς που έπλεξε το εγκώμιο και των Ποντένσε, Σα

4882332
Στο παρελθόν ανήκουν τα όποια εξωγηπεδικά προβλήματα είχε ο Ρούμπεν Σεμέδο, όπως ξεκαθάρισε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά και την άμεση προσαρμογή του Πορτογάλου στόπερ στο λιμάνι, ενώ στη συνέχεια μίλησε με καλά λόγια για τους Ποντένσε και Σα, λέγοντας ωστόσο ότι ο βραχύσωμος μέσος δεν έχει φτάσει ακόμη στο επίπεδο της περασμένης σεζόν.

«Ο Ρούμπεν είχε ένα πρόβλημα παλαιότερα και όλοι μιλούν για αυτό το πρόβλημα. Αλλά, ο Ρούμπεν είναι καλά και δουλεύει πολύ και εξαιρετικά. Θα πρέπει να μιλάμε μόνο για τον επαγγελματία και τον άνθρωπο», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς σε ερώτηση για τον Ρούμπεν Σεμέδο και πρόσθεσε:

«Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του, ενώ προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Σε όλους αρέσει στην Ελλάδα, κάνει εξαιρετική δουλειά και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι».

Στη συνέχεια, ζητήθηκε από τον προπονητή του Ολυμπιακού να σχολιάσει τις κλήσεις των Ποντένσε και Σα στην εθνική ομάδας της Πορτογαλίας: «Πιστεύω ότι στην εθνική μπορούν να παίξουν οι Ποντένσε και Σα. Είναι ένας τερματοφύλακας έτοιμος για το υψηλό επίπεδο, καθώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Ποντένσε δεν έχει φτάσει ακόμη στο περσινό του επίπεδο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει σύντομα αυτό».

Τέλος, αναφορικά με τον όμιλο των Πειραιωτών στο Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Αντιμετωπίζουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες (σ.σ. Μπάγερν και Τότεναμ), αλλά στο Καραϊσκάκη δεν είναι εύκολο να παίζεις και είναι πιθανό να είσαι εσύ σε μία πολύ καλή ημέρα και όχι ο αντίπαλος. Μπάγερν και Τότεναμ είναι το φαβορί και αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, τότε θα πάμε για τη συνέχεια στο Europa League».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης