Euroleague: Φοβερό «ξεκατίνιασμα» του πρώην ερυθρόλευκου Γιάνις Τίμα με τη γυναίκα του στο Instagram

Euroleague: Φοβερό «ξεκατίνιασμα» του πρώην ερυθρόλευκου Γιάνις Τίμα με τη γυναίκα του στο Instagram

O πρώην άσος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιάνις Τίμα, παρουσίασε την εξέλιξη της προσωπικής του ζωής με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την πρώην (;) γυναίκα του να απαντάει με δηκτικό τρόπο βγάζοντας τα...άπλυτα της οικογένειας στη φόρα

TIMA
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δημοσίευσε στο προφίλ του μια κενή, άσπρη εικόνα και έγραψε: «Έχει περάσει πάνω από μισός χρόνος που χώρισα με την μητέρα του γιου μου και άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου. Σήμερα, άρχισα μια νέα φάση στη ζωή μου και το πιο σημαντικό για μένα είναι να φροντίζω τον αγαπημένο μου γιο, Κρίστιαν».

Η Σάνα Τίμα, μετά από αυτό, δεν κρατήθηκε και πέρασε στην αντεπίθεση: «Μόλις έμαθα από τον άντρα μου πως χωρίσαμε πριν από μισό χρόνο. Αλήθεια; Δεν το ήξερα. Ήξερα πως τότε άρχισες να με απατάς. Και μετά, το καλοκαίρι, μου είπες ότι θέλεις να σώσεις την οικογένειά μας. Ενδιαφέροντα νέα. Και φροντίδα για σένα σημαίνει να μπλοκάρεις τις πιστωτικές της μητέρας του γιου σου, για να μην έχει καθόλου χρήματα και να λες σε εκείνη, που έχει τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή, το γιο σου, να φύγει από το σπίτι σας και να ζήσει στους δρόμους ή εναλλακτικά να υπογράψει γρήγορα τα χαρτιά, για να είσαι ελεύθερος για τη νέα σου γυναίκα, η οποία λέει ότι δεν βγαίνει με παντρεμένους. Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η σκύλα, με τα τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Και ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος άντρας για εκείνη τώρα. Το παρατράβηξες».

Μετά από αυτό, ο Τίμα έσβησε όλα τα σχόλιά του από την ανάρτηση.

Sanna
Δείτε βίντεο: «Ξεκατίνιασμα» του πρώην ερυθρόλευκου Γιάνις Τίμα με τη γυναίκα του στο Instagram
«Ξεκατίνιασμα» του πρώην ερυθρόλευκου Γιάνις Τίμα με τη γυναίκα του στο Instagram
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης