ΑΕΚ: «Πράσινο φως» από Ίβιτς για τον Κωστένογλου

ΑΕΚ: «Πράσινο φως» από Ίβιτς για τον Κωστένογλου

Στην Ένωση έχουν αποφασίσει να ποντάρουν σε μια σίγουρη λύση και να μην ρισκάρουν με κάποια περίπτωση - στοίχημα για τον πάγκο τους 

kostenoglou_livagia1
Στην απόφαση να συνεχίσει με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της έχει καταλήξει ο Ίβιτς και η ΑΕΚ, τον οποίο θα βοηθήσει με ουσιαστικές προσθήκες στο επιτελείο του.

Η αναζήτηση για την εύρεση του διαδόχου του Μιγκέλ Καρντόσο, αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του Γκουστάβο Πογέτ η οποία ναυάγησε, δεν έχει αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα η αποδοχή του Νίκου Κωστένογλου από αποδυτήρια και κόσμο σε συνάρτηση με το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε σε απόλυτο βαθμό και στο ουσιαστικό σκέλος της δουλειάς (διαχείριση και κοουτσάρισμα) έφερε σαν αποτέλεσμα τη λύση στο πρόβλημα του πάγκου της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση είναι να συνεχίσει ο Νίκος Κωστένογλου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ ως μόνιμος και να ενισχυθεί το επιτελείο του με πρόσωπα που θα μπορούν να τον βοηθήσουν στο πολύ δύσκολο έργο του... Πρόκειται για μια απόφαση που έχει ήδη ληφθεί και γνωρίζει (και) ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Ίβιτς ως όφειλε έκανε τις επαφές που έπρεπε να κάνει και εκτός του Πογέτ, ο οποίος ήταν η πρώτη και βασική επιλογή (αλλά αξίωσε περισσότερο από ένα εκατ. ευρώ συνολικά) για τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή, υπήρξε άλλη μια δυνατή περίπτωση την οποία πίστευε πολύ, αλλά δεν ήθελε να δουλέψει στην Ελλάδα!

Με αυτά τα δεδομένα η οποία επιλογή θα εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο και η ΑΕΚ θα πήγαινε ξανά (και ξανά) σε περίπτωση προπονητή στοίχημα. Κάτι που θα ήταν εγκληματικό για την Ένωση και το ποδοσφαιρικό της τμήμα... 

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης