«Συνάντηση Μαρινάκη με Φαλκάο στο Μόντε Κάρλο»

«Συνάντηση Μαρινάκη με Φαλκάο στο Μόντε Κάρλο»

Το tweet του Έλληνα δημοσιογράφου, Μάνου Σταραμόπουλου, ενόψει της κλήρωσης του Ολυμπιακού για το Champions League, άναψε φωτιές - «Γενικής φύσεως η κουβέντα» είπε λίγο αργότερα ο δημοσιογράφος

falcao
Σύμφωνα με τον Μάνο Σταραμόπουλο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τετ-α-τετ συνάντηση με τον Κολομβιανό επιθετικό, Ρανταμέλ Φαλκάο, στο Μόντε Κάρλο.

Στο Μόντε Κάρλο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους ομίλους του Champions League και εκεί βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου, Μάνου Σταραμόπουλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τετ-α-τετ συνάντηση με τον Κολομβιανό επιθετικό, Ρανταμέλ Φαλκάο, στο Μόντε Κάρλο και όπως είναι φυσικό, τα σενάρια έχουν αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν!

Λίγη αργότερα, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, ο Σταραμόπουλος ανέφερε πως η κουβέντα του Μαρινάκη με τον Φαλκάο ήταν «γενικής φύσεως». «Εκεί που καθόμουν και έτρωγα στα πέντε μέτρα μπροστά μου ήταν ο κ. Μαρινάκης και σε κάποια στιγμή πήγε ο Φαλκάο, σηκώθηκε ο κ. Μαρινάκης και συζήτησαν. Μίλησα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και κατάλαβα ότι η κουβέντα ήταν γενική φύσεως. Αν κάτι δεν οριστικοποιηθεί οι παράγοντες δεν το λένε» είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως ο 33χρονος Φαλκάο ανήκει στη Μονακό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο και Ρίβερ Πλέιτ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης