Και τώρα πάει για μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Και τώρα πάει για μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων έχουν κάνει την προεργασία τους και πλέον καλούνται μέσα στις λίγες ημέρες που έχουν μπροστά τους να κάνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή προσθήκες αναβάθμισης

marinakis-panigirismoi-ena
Αποστολή επετεύχθη για τον Ολυμπιακό ο οποίος έχει μπροστά του λίγες ημέρες για να κινηθεί μεταγραφικά. Κάτι που αναμενόταν να συμβεί...

Οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων έχουν κάνει την προεργασία τους και πλέον καλούνται μέσα στις λίγες ημέρες που έχουν μπροστά τους να κάνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή προσθήκες αναβάθμισης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να επιθυμεί έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση του Φορτούνη με τα χαρακτηριστικά αυτού, ενώ κάνει σκέψεις και για προσθήκη εξτρέμ και κάποιου αμυντικού χαφ για παρτενέρ του Γκιλιέρμε.

Στο πλαίσιο αυτό το όνομα του Μπενζιά ακούγεται και πάλι στα γραφεία στην πλατεία Αλεξάνδρας, όπως έχει αρχίσει και γράφεται το όνομα του Μποσίλια της Μονακό. Ο βελγικός Τύπος συνδέει το όνομα του Τρεμπέλ (28χρονος αμυντικός χαφ της Αντερλεχτ), την στιγμή που στο μυαλό του Μαρτίνς είναι ο 21χρονος Μπρούνο Σάντος, χαφ της Μπράγκα, ως μια επένδυση στη θέση αυτή.

Γεγονός αποτελεί ότι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θα προετοιμάζονται για τις τελικές επαφές με τους στόχους που έχουν επιλεγεί έχοντας μπροστά τους λίγες ημέρες μέχρι και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης