Ευρωβόλεϊ γυναικών: Tο λεωφορείο της χαράς!

Ευρωβόλεϊ γυναικών: Tο λεωφορείο της χαράς!

Ήταν μέχρι να γυρίσει το κλειδί στη μίζα ο οδηγός του λεωφορείου - Το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι των κοριτσιών της Εθνικής βόλεϊ που είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους 16 του Ευρωβόλεϊ

eurovolei-gynaikon-dyo
Δύο σερί νίκες σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών είχαμε να πανηγυρίσουμε από το 1991 στη Ρώμη όταν είχαμε κερδίσει Γαλλία και Αλβανία. Για την ακρίβεια αυτές ήταν και οι μοναδικές μας νίκες έως ότου έρθουμε στην Άγκυρα.

Κι αφού καταφέραμε να νικήσουμε Γαλλία (να την έχουμε πάντα στον όμιλο) και χθες την Φινλανδία, το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή από το γήπεδο στο ξενοδοχείο έγινε… magic bus.

Με ενορχηστρωτή τον γυμναστή της ομάδας Γιάννη Παρασχίδη, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο κι άρχισε να δίνει ρεσιτάλ…

«Σας ευχαριστώ…», ήταν το σχόλιο του, μοναδικού ψύχραιμου, Γκιγιέρμο Ναράνχο και μετά άρχισε το σόου με το πρώτο τσιφτετέλι από τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Βαγγέλη Περόπουλο.

Αν και το πρωί πριν τον αγώνα με τη Γαλλία είχε ζητήσει να του βάλουν ένα τσάμικο, εν τέλει χόρεψε Καίτη Γαρμπή «περασμένα, ξεχασμένα» για να περάσει η σκυτάλη στον Αλέξη Νακάστση τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας που έκανε αυτό που του ζήτησαν οι κοπέλες και αποθεώθηκε.

Όπως φυσικά κι ο Ρουμάνος στατιστικολόγος της Εθνικής Άλεξ Μπαξίς που χόρεψε προς έκπληξη όλων και καταχειροκροτήθηκε, ενώ το φινάλε δεν είχε Γκιγιέρμο Ναράνχο…

Κλείσιμο
Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα χορέψει κι αυτός, αλλά τουλάχιστον στο βίντεο ξεκίνησε με ελληνικά και έκλεισε με ένα αυθεντικό… Vamos.

Team Hellas Eurovolley   Day 3



Πηγή: www.sportsfeed.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης