Καρντόσο: Δεν συμφωνώ ότι η ΑΕΚ πάει χειρότερα

Καρντόσο: Δεν συμφωνώ ότι η ΑΕΚ πάει χειρότερα

«Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα παρότι δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη με 2-1

4881899
Ο Μιγκέλ Καρντόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Ξάνθη τόνισε πως δεν συμμερίζεται την άποψη ότι η εικόνα της ΑΕΚ χειροτερεύει σε κάθε παιχνίδι, ενώ υπογράμμισε ότι κατανοεί τη δυσαρέσκεια του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, στη συνέντευξη Τύπου:

Για το γεγονός ότι η εικόνα της ΑΕΚ χειροτερεύει: «Σέβομαι την ερώτηση, αλλά δεν συμφωνώ. Θεωρώ ότι σήμερα μέχρι και το 30’ είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια ομάδα κλεισμένη πίσω που θα μας περίμενε. Ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε καλή κυκλοφορία και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Μετά την αποβολή του Ζεράλντες φυσικά τα πράγματα άλλαξαν λίγο. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά σε κάποια στιγμή που χάσαμε την μπάλα δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και αυτό μας δημιούργησε τα προβλήματα».

Για τις αποδοκιμασίες που άκουσε: «Όταν βρίσκομαι στον πάγκο δεν μπορώ να έχω υπόψη μου όλες τις αντιδράσεις. Δεν είμαι χαρούμενος και καταλαβαίνω και τον κόσμο που δεν είναι ικανοποιημένος. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα παρότι δεν τα καταφέραμε».

Για το αν θεωρεί ότι μπορεί να ανατρέψει την άσχημη κατάσταση: «Φυσικά. Όλο το κλαμπ μπορεί να την αλλάξει. Αν δείτε κάποιες ομάδες εμφανίζουν προβλήματα σε όλα τα πρωταθλήματα. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης