Champions League, Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0: Απίθανη παράσταση κι έφυγε για τους ομίλους

Ονειρικά εξελίχθηκε για τον Ολυμπιακό η πρώτη του αναμέτρηση  με τη ρωσική Κράσνονταρ  για τα play offs του Champions League -Ο Γκερέρο στο 31' με εξαιρετικό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους ερυθρόλευκους- Στο 78' ο Ραντζέλοβιτς πέτυχε το 2-0, στο 85' ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 για να ακολουθήσει το 4-0 στο 89' από τον Ποντένσε

Όταν ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, στους Πειραιώτες γνώριζαν ότι ο δρόμος προς τ’ αστέρια θα ήταν δύσβατος… Έχοντας όμως διανύσει τα 2/3 της διαδρομής, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί κάποιο γκολ, λογικό είναι όλοι πια να πιστεύουν ότι μπορούν να κουνήσουν ξανά το σεντόνι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κι αν αυτό συμβεί πέρα από το… γόητρο και την περηφάνια θα σημάνει και τη βαθμολογική του εκτόξευση (υπάρχει το μπόνους των 4.000 βαθμών), αλλά και την οικονομική του καθώς τα στάνταρ έσοδα του θα ξεπεράσουν τα 30 εκατ. ευρώ!

Το όνομα του αντιπάλου δεν τρομάζει, παρόλο που η ανερχόμενη δύναμη του ρωσικού πρωταθλήματος έχει ένα ρόστερ το οποίο αγγίζει σε αξία τα 150 εκατ. ευρώ, ωστόσο όπως φάνηκε και κόντρα στην Πόρτο (την απέκλεισε με εκτός έδρας νίκη αν και είχε χάσει εντός έδρας στο πρώτο ματς) είναι ένα σύνολο που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Η λογική λέει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα αλλάξει συνήθειες και στο αρχικό σχήμα θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε και στα 4 προηγούμενα ματς, παρόλο που ο ίδιος θέλοντας ίσως και να θολώσει τα νερά δήλωσε χθες ότι «δεν συμφωνώ με το ρητό ότι 11αδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Η Κράσνονταρ ήρθε στην Αθήνα με δύο απουσίες καθώς δεν θα παίξουν οι Μαρτίνοβιτς, Άρι, όμως θα αγωνιστεί ο Καμπελά που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Για πρώτη φορά σήμερα στο Καραϊσκάκη θα έχουμε και τη χρήση VAR όπως φυσικά και στον επαναληπτικό της Ρωσίας.

Οι πιθανές ενδεκάδες
Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βαλμπουένα, Ποντένσε, Γκερέρο.
Κράσνονταρ: Σαφόνοφ, Πετρόφ, Σπάιτς, Φγιολουσον, Ραμίρες, Καμπόλοφ, Ολσον, Βιλένα, Βάντερσον, Σουλεϊμάνοφ, Μπεργκ

Διαιτητής: Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε
Βοηθοί: Χουάν Κάρλος Γιέστε, Ρομπέρτο Αλόνσο
Video Assistant Referee: Αλεχάνδρο Ερνάντεζ με βοηθό τον Χουάν Μαρτίνεζ
Τέταρτος: Χοσέ Μαρία Σάντσεζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr