Ρατσιστικές επιθέσεις στον Πογκμπά μετά από χαμένο πέναλτι - «Αηδία» εκφράζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Πογκμπά είναι ο τρίτος παίχτης σε μια εβδομάδα - μετά τους Γιάκου Μεϊτε της Ρέντινγκ και Τάμι Άμπρααμ της Τσέλσι - σε βάρος του οποίου διατυπώθηκαν ρατσιστικές επιθέσεις μετά από χαμένο πέναλτι

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Βρετανία για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε μέσω των social media ο Πολ Πογκμπά μετά το χαμένο πέναλτι στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουλβς που έληξε ισόπαλος 1-1 το βράδυ της Δευτέρας.



Σε ανακοίνωσή της η Γιουνάιτεντ δηλώνει «αηδιασμένη» για τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών κατά του Γάλλου μέσου. «Τα άτομα αυτά δεν εκπροσωπούν τις αξίες του συλλόγου και είναι ενθαρρυντικό ότι η μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων μας καταδικάζει τη στάση αυτή στα social media» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ανακοίνωσε, επίσης, ότι «είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίηση» όλων όσοι προχώρησαν στις ρατσιστικές αυτές επιθέσεις.

Όπως επισημαίνει το BBC ο Πογκμπά είναι ο τρίτος παίχτης σε μια εβδομάδα - μετά τους Γιάκου Μεϊτε της Ρέντινγκ και Τάμι Άμπρααμ της Τσέλσι - σε βάρος του οποίου διατυπώθηκαν ρατσιστικές επιθέσεις μετά από χαμένο πέναλτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr