Σύσκεψη κορυφής και τελική πρόταση από Μπάρτσα για Νεϊμάρ

Σύσκεψη κορυφής και τελική πρόταση από Μπάρτσα για Νεϊμάρ

Αφού έστειλε δανεικό τον Κοουτίνιο στην Μπάγερν κι ανέλυσε τα οικονομικά της δεδομένα η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για να χτυπήσει την πόρτα της Παρί για τον Βραζιλιάνο άσο

bartomeu
Είναι το σίριαλ του καλοκαιριού (για την ακρίβεια έχει ξεκινήσει πολύ καιρό πριν), το οποίο έχει κουράσει λίγο τον κόσμο, όμως απ' ότι φαίνεται τώρα «γράφονται» τα τελευταία του επεισόδια...

Σήμερα ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου είχε σύσκεψη με τα κορυφαία στελέχη των μπλαουγκράνα και τον οικονομικό διευθυντή της ομάδας προκειμένου να προετοιμάσουν από κοινού την τελική πρόταση προς την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν όλα τα πιθανά σενάρια (χρήματα, έμψυχα ανταλλάγματα, ποσοστά μεταπώλησης) καθώς στο κόλπο παραμένει και η Ρεάλ Μαδρίτης όσο κι αν το διαψεύδουν οι «μερένγκες».

Από την πλευρά της η Παρί έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι περιμένει μία επίσημη πρόταση, καλύτερη από την προηγούμενη, η οποία όμως θα είναι διαφοροποιημένη ούτως ή άλλως καθώς πλέον στο κάδρο των ανταλλαγμάτων δεν υπάρχει ο Κοουτίνιο.

Οι Παριζιάνοι θεωρητικά εξακολουθούν να ζητούν τα 222 εκατ. ευρώ που είχαν δαπανήσει προς διετίας για να στείλουν πίσω στην Βαρκελώνη τον Νεϊμάρ, αλλά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος των μεταγραφών και ο Βραζιλιάνος παραμένει στο ρόστερ τους, ουσιαστικά όμως εκτός ομάδας, λογικό είναι κάποια στιγμή να... υποχωρήσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης