Κύμα συμπαράστασης στον Ντέιβιντ Μπλατ - Δεν τα παρατάω, λέει ο ίδιος

Κύμα συμπαράστασης στον Ντέιβιντ Μπλατ - Δεν τα παρατάω, λέει ο ίδιος

 «Νιώθω ανακούφιση που το αποκάλυψα. Δεν το σχεδίαζα πολύ καιρό να το κάνω, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να το γνωστοποιήσω» δήλωσε σε μέσο του Ισραήλ ο προπονητής - Μαζική συμπαράσταση από τον μπασκετικό κόσμο

blat_olympiacos_art
Η αποκάλυψη της ασθένειας που ταλαιπωρεί τον Ντέιβιντ Μπλατ, ξεσήκωσε κύμα μαζικής συμπαράστασης από ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο. Σύλλογοι στους οποίους εργάστηκε εντός (Άρης) κι εκτός Ελλάδας, πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή, με το δικό τους μήνυμα.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά

Από τον Άρη

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός
Κλείσιμο
Από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό


Από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ


Από την Εφές Αναντολού

Από την Ένωση Παικτών της Euroleague


Μπλατ: Κάποια μέρα θα τα παρατήσω, αλλά όχι από την ασθένειά μου

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως πάσχει από πρωτοπαθή προϊούσα πολλαπλή σκλήρυνση, ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στο ισραηλινό κανάλι Sport5 και έδειξε πως δεν έχει καμία διάθεση να τα παρατήσει.

«Δεν σκέφτομαι καν την πιθανότητα να σταματήσω. Κάποια μέρα θα γίνει, αλλά όχι λόγω της ασθένειάς μου», τόνισε ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός.

Όσο για το πώς πήρε την απόφαση να ανακοινώσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, είπε: «Νιώθω ανακούφιση που το αποκάλυψα. Δεν το σχεδίαζα πολύ καιρό να το κάνω, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να το γνωστοποιήσω. Το έκανα γρήγορα και έγραψα όσα έγραψα. Πλέον δεν θα χρειάζεται να απαντώ σε άλλες ερωτήσεις».

Σχετικά με το πότε έμαθε το πρόβλημα υγείας που έχει και ποια ήταν η στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, είπε: «Εδώ και λίγους μήνες το γνωρίζω και το αντιμετωπίζω. Ήδη από πέρσι υπάρχει και δεν είναι κάτι νέο για μένα. Η διοίκηση δεν άλλαξε τη στάση της απέναντί μου. Μου συμπεριφέρεται όπως και πριν. Είναι αυθεντικοί και καλοί άνθρωποι, με αγάπη και γεμάτοι συναισθήματα».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα προς όλους όσοι έχουν αντίστοιχα προβλήματα. «Το πιο σημαντικό κομμάτι του μηνύματός μου είναι πως όποιος αντιμετωπίζει τέτοιες δυσκολίες στη ζωή δεν θα πρέπει ποτέ να λυπάται τον εαυτό του. Αυτό δεν σε βοηθά καθόλου, παρά μόνο σε κάνει να νιώθεις πιο άσχημα. Δεν πρέπει να το αφήνεις να συμβαίνει, αν θέλεις να συνεχίσεις να πετυχαίνεις, να ηγείσαι και να λειτουργείς κανονικά. Και αυτά είναι πράγματα που εγώ θέλω να κάνω».

Πηγή: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης