Αντίδραση της Ομοσπονδίας Βόλεϊ στη νέα πρόκληση των Σκοπιανών
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΕΟΠΕ, αλλά και του μέλους του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ΒόλεϊΑχιλλέα Μαυρομάτη μετά τη νέα πρόκληση που ήρθε από την Εθνική ομάδα βόλεϊ των Σκοπίων
Η δημοσιοποίηση του promo video της Εθνικής ομάδας των Σκοπίων, στο οποίο εμφανίζονται οι αθλητές της ομάδας να φορούν μπλουζάκια που αναγράφουν Volleyball Team Macedonia (χωρίς τον γεωγραφικό προσδιορισμό North) έφεραν και την άμεση αντίδραση της ελληνικής βολεϊκής οικογένειας.
Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ και μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (CEV) αφού ήρθε σε επικοινωνία με τον νυν πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο, ενημέρωσε την CEV για την συγκεκριμένη κίνηση των Σκοπιανών και παράλληλα ζήτησε να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή στο μέλλον στη διαχείριση τέτοιων γεγονότων, ενώ η ΕΟΠΕ θα αποστείλει άμεσα επιστολή στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ζητώντας από την τελευταία την αλλαγή του ονόματος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ των Σκοπίων (που εξακολουθεί να αναγράφεται ως Ομοσπονδία Βόλεϊ της... Μακεδονίας).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ενημέρωσε την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μέσω και του εκπροσώπου της σε αυτήν Αχιλλέα Μαυρομάτη για το βίντεο το οποίο παρουσιάζει την συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών (12-29/09) και εμφανίζει τους αθλητές με φόρμες που αναγράφουν Volleyball Team Macedonia.
Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας ως προς την σωστή ονομασία των γειτόνων μας και σε συνεννόηση με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη θα αποσταλεί επίσημη επιστολή για την σωστή ονομασία ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.»
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.