Εκκίνηση για Παγκόσμιο με πλήρη σύνθεση και… Αυγενάκη για Εθνική

Αρχίζει σήμερα σε πλήρη σύνθεση η προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο της Κίνας

Μετά τη σταδιακή επιστροφή των αδειούχων και τις ιατρικές εξετάσεις της περασμένης εβδομάδας, σήμερα αρχίζει επίσημα η προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει 17 παίκτες στη διάθεσή του, μετά την απόφαση του Τάιλερ Ντόρσεϊ να μην έρθει συνεχίζοντας την αναζήτηση ομάδας στο ΝΒΑ. Παρών στην απογευματινή προπόνηση (18:30) θα είναι και ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θέλει να γνωρίσει τα μέλη της ομάδας και να δώσει τις ευχές του για τη μεγάλη διοργάνωση που πλησιάζει.

Η ελληνική ομάδα δεν θα πάρει τα… βουνά όπως άλλες χρονιές που η προετοιμασία γινόταν στο Καρπενήσι. Θα προπονείται στο ΟΑΚΑ για όλη την εβδομάδα. Την επόμενη εβδομάδα (5-11 Αυγούστου) η αποστολή θα μεταβεί στην Κρήτη για το διεθνές τουρνουά «Aegean» με αντιπάλους το Ιράν (8/8 προπονητικό, 11/8 επίσημο) και την Ουγγαρία (9/8). Θα ακολουθήσει το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» στις 16,17 και 18 Αυγούστου με αντιπάλους κατά σειρά Ιταλία, Τουρκία και Σερβία και στις 21/8 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Κίνα με πρώτο σταθμό την πόλη Σουζού και συμμετοχή σε τουρνουά με αντιπάλους Ιορδανία (24/8), Κίνα ( 26/8) και Τουρκία ή Σενεγάλη (27/8)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr