Γκολομέεβ: Αφιερώνω το μετάλλιο στον πατέρα μου που δεν είναι στη ζωή

Γκολομέεβ: Αφιερώνω το μετάλλιο στον πατέρα μου που δεν είναι στη ζωή

Το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο στο παγκόσμιο της Κορέας «μου δίνει την ενέργεια να συνεχίσω για του χρόνου που είναι Ολυμπιακή χρονιά» δήλωσε ο 26χρονος κολυμβητής

gkolomeev-1
Προετοιμασμένος για το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο δήλωσε ο Κριστιάν Γκολομέεβ μετά την κούρσα που του χάρισε τη δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Νότια Κορέα.

«Ήταν πολυ ωραία κούρσα, ήμουν έτοιμος, το ήθελα πάρα πολύ, ήμουν συγκεντρωμένος και πολύ χαρούμενος και με το χρόνο, ήταν ένα εκατοστό από το πανελλήνιό μου ρεκόρ. Ένιωθα ωραία, έβλεπα από δίπλα μου τον Φράτους. Προσπάθησα πολύ στα τελευταία μέτρα και μου βγήκαν σχεδόν όλα σωστά. Δε θα πω ότι το περίμενα, αλλά πίστευα ότι, αν τα κάνω όλα σωστά, θα ήμουν στα μετάλλια» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Ο 26χρονος αθλητής αφιέρωσε το μετάλλιο «στον θείο μου και στη θεία μου, στη γυναίκα μου τη Λίντζι και στον πατέρα μου που δεν είναι εν ζωή».

«Είναι το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Ελλάδα μετά του Γρηγοριάδη το 2005 και ακόμα δεν το πιστεύω πραγματικά. Αυτό μου δίνει την ενέργεια να συνεχίσω για του χρόνου που είναι Ολυμπιακή χρονιά. Ναι, πραγματικά μου ανοίγει την όρεξη και πραγματικά θα προσπαθήσω δυνατά να δουλέψω πιο σκληρά να βελτιώσω ό,τι ατέλειες έχω και να πάω ακόμα καλύτερα» κατέληξε στις δηλώσεις του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης