Αφιέρωμα των Άγγλων στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ό,τι αγγίζει, γίνεται πάντα επιτυχία»

Αφιέρωμα των Άγγλων στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ό,τι αγγίζει, γίνεται πάντα επιτυχία»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, αναλύει στους Άγγλους τον τρόπο σκέψης του «ισχυρού άνδρα» των «ερυθρόλευκων» και τα σχέδια που έχει για να κάνει ξανά μεγάλη τη Νότιγχαμ Φόρεστ

marinakis88
Συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα του Νότιγχαμ παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο «Ολυμπιακός είναι η κυρίαρχη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας κερδίσει τον τίτλο 44 φορές, ενώ συμμετέχει τακτικά στο Champions League».

Με όσα δηλώνει, ο Γάλλος πρώην άσος του Ολυμπιακού μπορεί να κάνει τους φίλους της Νότιγχαμ να ονειρεύονται, καθώς, εξηγώντας τα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ομάδα τους, λέει χαρακτηριστικά: «Έχει στο μυαλό του ένα μεγάλο έργο στη Νότιγχαμ. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αλλά ξέρω ότι είναι πρόθυμος να κάνει μεγαλύτερα πράγματα για τη Φόρεστ από αυτά στον Ολυμπιακό»

«Γιατί αυτό;» συνεχίζει ο Καρεμπέ. «Πρώτον, γιατί η Φόρεστ είναι ένας παραδοσιακός σύλλογος. Αγωνίζεται σήμερα στην Championship, αλλά ο κύριος στόχος (του Μαρινάκη) είναι να την ανεβάσει στην Premier League. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθεί να προσλάβει τους καλύτερους ανθρώπους. Η Premier League είναι η κορυφαία παγκόσμια αγορά ποδοσφαίρου. Γι' αυτό, όταν μιλάμε για επιχειρήσεις και ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η Premier League είναι η καλύτερη. Εκεί θέλει (ο Μαρινάκης) να βρίσκεται η Φόρεστ».

«Ο Μαρινάκης έθεσε θεμέλια στον Ολυμπιακό. Και θέλει να θέσει τα ίδια θεμέλια στη Νότιγχαμ. Ξέρω ότι η Φόρεστ παράγει ήδη καλούς νέους παίκτες. Μιλάμε για φιλοσοφία. Θέλουμε να αναπτύξουμε νέους παίκτες για την πρώτη ομάδα. Αυτός θα είναι ο τρόπος εργασίας στη Νότιγχαμ. Οι νέοι παίκτες είναι το μέλλον. Αλλά οι εγκαταστάσεις είναι επίσης σημαντικές» προσθέτει.

«Η Νότιγχαμ ήταν η πρώτη ομάδα που κέρδισε έναν τίτλο και δύο Champions Leagues. Eίναι ένα μεγάλο κλαμπ. Αυτό θέλει να κάνει ο κ. Μαρινάκης -θέλει να φέρει σταθερότητα στο σύλλογο, να οικοδομήσει νέα θεμέλια και να εμπνεύσει νέες ελπίδες» ξεκαθαρίζει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης