Παναθηναϊκός: Με τους βασικούς κόντρα στον Άγιαξ

Παναθηναϊκός: Με τους βασικούς κόντρα στον Άγιαξ

Το σημαντικότερο τεστ στην προετοιμασία του δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Ολλανδία, σε ένα παιχνίδι με ιστορική σημασία

pao-ayiax-ena
Το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Ολλανδία δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ (20:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει το «τριφύλλι» με διαφορετική προσέγγιση συγκριτικά με τα παιχνίδια με την Φέγενορντ και την Μπίρσοτ, αφού και ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Για αυτό το λόγο ο Έλληνας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει θεωρητικά τους βασικούς της επόμενης σεζόν, περιμένοντας να δείξουν τα στοιχεία που θέλει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με σύστημα 4-3-3 κόντρα στον «Αίαντα».

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα και Ινσούα.

Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης, με τον Μπουζούκη και τον Χρήστο Δώνη ως εσωτερικούς μέσους. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Χατζηγιοβάνης με τον Χατζηθεοδωρίδη και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μακέντα.


Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης