Μαρτίνς: Αυτά είναι τα αδύναμα σημεία της Πλζεν

Μαρτίνς: Αυτά είναι τα αδύναμα σημεία της Πλζεν

Την ανάλυση της Βικτόρια Πλζεν ενόψει του αγώνα της Τρίτης στην Τσεχία συνέχισε ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης του Ολυμπιακού.

martins-osfp
Με προορισμό την Τσεχία αναχωρεί το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος αύριο το βράδυ (20:00) θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Πλζεν για την πρώτη αναμέτρηση του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει να βάλει για τα καλά στο κλίμα τους παίκτες του, αφού είχε δει από κοντά την προσεχή αντίπαλο της ομάδας, και στη χθεσινή προπόνηση συνέχισε την ανάλυσή της.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως οι Τσέχοι είναι πολύ επικίνδυνοι από τη μέση και μπροστά, όμως πίσω έχουν τα θεματάκια του και εκεί ακριβώς στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για αυτό το λόγο ζήτησε από τους παίκτες του να σκοράρουν, αφού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκουν τον δρόμο πως τα αντίπαλα δίχτυα και αυτό περιμένει τώρα στο γήπεδο-κλουβί της Βικτόρια.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα και για τη ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα στο Καραϊσκάκη.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης