Οι νέες δοκιμές του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν

Οι νέες δοκιμές του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν

Το πρώτο φιλικό τεστ στο δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους δίνει ο ΠΑΟΚ σήμερα το απόγευμα (17:00-PAOK TV) κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

2171881
Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει σήμερα στο Μπέρινγκεν του Βελγίου, καλύπτοντας μια απόσταση 100 χιλιομέτρων από τη «βάση» του στο Χορστ της Ολλανδίας, για να δώσει το πρώτο φιλικό αυτού του νέου κύκλου της καλοκαιρινής προετοιμασίας απέναντι στην Σιντ Τρουίντεν.

Από το φιλικό παιχνίδι στη Ρουμανία κόντρα στην Κλουζ, ο Αμπέλ Φερέιρα έδειξε να δίνει περίπου ένα 60λεπτο συμμετοχής στους παίκτες που προορίζει για τον βασικό κορμό της ενδεκάδας, ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων, αν και υπολείπονται κάποιες… πινελιές στο ρόστερ της ομάδας, που όλοι τις αναμένουν εδώ στην Ολλανδία.


Το πρωί του Σαββάτου (20/7) δεν υπάρχει προπόνηση, πλην των τραυματιών που θα ακολουθήσουν το δικό τους πρόγραμμα, ενώ σε τέσσερις μέρες η αποστολή θα ταξιδέψει εκ νέου στο Βέλγιο, αυτή τη φορά στις Βρυξέλλες, για να αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ στο προπονητικό της κέντρο το απόγευμα της Τρίτης (19:00 - PAOKTV)

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης