Ο ΠΑΟΚ σε προχωρημένες επαφές με τον Φάμπιο Κοεντράο

Ο ΠΑΟΚ σε προχωρημένες επαφές με τον Φάμπιο Κοεντράο

Ο διεθνής Πορτογάλος Φάμπιο Κοεντράο είναι στην λίστα του ΠΑΟΚ για την θέση του αριστερού μπακ με τις δύο πλευρές να είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Coentrao
Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για την φετινή σεζόν είναι η Ευρώπη κάτι που τόνισε και ο Αμπέλ Φερέιρα κατά την διάρκεια της παρουσίασης του. Μία από τις θέσεις που οι νταμπλούχοι χρειάζονται άμεση κι έτοιμη λύση είναι αυτή του αριστερού μπακ.

Στο πλαίσιο αυτό, ένα όνομα που προτάθηκε και μάλιστα έχει προκριθεί ως υποψήφιος στόχος είναι αυτό του Φάμπιο Κοεντράο. Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Ρίο Άβε και το όνομα του αρέσει στον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά.

Οπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες ο ΠΑΟΚ ήδη έχει προσεγγίσει τον παίκτη με τον έμπειρο Πορτογάλο άσο ο οποίος έχει ζητήσει ένα συμβόλαιο ύψους 700.000 ευρώ. Ένα συμβόλαιο το οποίο μπορεί να το καλύψουν οι Θεσσαλονικείς και αν ο Ιβάν Σαββίδης δώσει το ΟΚ, τότε ο παίκτης μπορεί και άμεσα να κλείσει. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ θέλει μέχρι αύριο, Παρασκευή, να έχει τελειώσει το θέμα του Κοεντράο και να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.


Ο Φάμπιο Κοεντράο βγήκε από τις ακαδημίες της Ρίο Αβε στην οποία έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών, πριν μετακομίσει το 2007 στην Μπενφίκα. Στους «αετούς» δεν πήρε πολλές ευκαιρίες με αποτέλεσμα να δοθεί αρχικά δανεικός στη Νασιονάλ. Ακολούθησαν κατα σειρά οι Σαραγόσα και Ρίο Άβε πριν επιστρέψει στην Μπενφίκα.

Εκεί βγάζει μάτια και το 2011 η Ρεάλ Μαδρίτης βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στην Μαδρίτη μέτρησε 58 εμφανίσεις έχοντας παράλληλα και δύο δανεισμούς σε Μονακό (σεζόν 2014-15) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2017-18).

Μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε ξανά στην αγαπημένη του Ρίο Άβε από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν λίγο καιρό. Διεθνής όλο αυτά τα χρόνια με την εθνική Πορτογαλίας με την οποία μετράει 52 συμμετοχές και 5 γκολ.

Κλείσιμο
Καταλαβαίνει κανείς πως αν τελικά ο Κοεντράο γίνει κάτοικος Τούμπας θα μιλάμε για μια ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφή.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης