Ρουμανία: Πρώην Playmate και νυν μάνατζερ χαστούκισε προπονητή

Ρουμανία: Πρώην Playmate και νυν μάνατζερ χαστούκισε προπονητή

Οι λόγοι για τους οποίους η Ανναμαρία Προντάν έριξε το χαστούκι στον Νταν Αλέξα δεν έχουν γίνει γνωστοί με ρουμανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι η πιθανότερη εκδοχή είναι πίσω από αυτό να κρύβεται κάποιο ροζ σκάνδαλο

xastoik-n1
Ένα πρωτοφανές επεισόδιο ανάμεσα στην πρώην Playmate Ανναμαρία Προντάν, η οποία πλέον εργάζεται ως μάνατζερ, και τον προπονητή ποδοσφαίρου Νταν Αλέξα κατέγραψαν οι κάμερες στη Ρουμανία.

Στο βίντεο που καταγράφηκσε στο πάρκινγκ του γηπέδου στο οποίο διεξήχθη ο αγώνας της Άστρα με την Μποτοσάνι, φαίνεται η Προντάν να χαστουκίζει τον Αλέξα, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής είχε περάσει από τον ΑΠΟΕΛ και πλέον προπονεί την Άστρα.



Οι λόγοι για τους οποίους η Προντάν έριξε το χαστούκι δεν έχουν γίνει γνωστοί με ρουμανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι η πιθανότερη εκδοχή είναι πίσω από αυτό να κρύβεται κάποιο ροζ σκάνδαλο.

Σύμφωνα με τον χρήστη του twitter που ανήρτησε το βίντεο όταν ο Αλέξα ρωτήθηκε για το περιστατικό αρκέστηκε να απαντήσει «δεν συνέβη τίποτα, συζητούσαμε για μεταγραφές»!

Σημειώνεται πως η πρώην Playmate είναι σύζυγος του Ρουμάνου προπονητή Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ, που εργάζεται στην Αλ Γουάσλ.

Δείτε το πρόσωπο του Αλέξα μετά το χαστούκι:
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης