Κόπα Άφρικα: Η Αλγερία στα ημιτελικά από την άσπρη βούλα

Κόπα Άφρικα: Η Αλγερία στα ημιτελικά από την άσπρη βούλα

Η Αλγερία κέρδισε την Ακτή Ελεφαντοστού με 4-3 στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα

LG
Η Αλγερία συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στο Κόπα Άφρικα και θα δώσει το παρών στα ημιτελικά, ψάχνοντας τον πρώτο τίτλο εδώ και 23 χρόνια.

Η ομάδα του Μπελμαντί μπορεί να δέχθηκε το πρώτο της γκολ στη διοργάνωση, όμως κέρδισε την Ακτή Ελεφαντοστού και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Οι Αλγερινοί προηγήθηκαν στο 20’ με τον Φεγκουλί, είχαν τον έλεγχο, όμως στο 62’ σε μία φάση από το πουθενά ο Κοτζιά έφερε το ματς στα ίσα, με τους Ιβοριανούς να βγαίνουν εντυπωσιακά στην αντεπίθεση. Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας όσο και της παράτασης και τα πάντα κρίθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί, ο Μπονί ήταν ο πρώτος που αστόχησε για την Ακτή Ελεφαντοστού με το τέλος να είναι απίθανο. Ο Μπελαϊλί έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο τελευταίο πέναλτι για την Αλγερία, όμως την ίδια κατάληξη είχε και το πέναλτι Ντιέ από την άλλη πλευρά, στέλνοντας τους Αλγερινούς στην επόμενη φάση!



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης