Ολυμπιακός-Αμβούργο 1-1: Λάμψη Σεμέδο και επιστροφή στη βάση

Ολυμπιακός-Αμβούργο 1-1: Λάμψη Σεμέδο και επιστροφή στη βάση

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αυστρία με φιλική ισοπαλία κόντρα στο Αμβούργο - Ο Ρούμπεν Σεμέδο, εκτός από απροσπέλαστος στην άμυνα, ήταν αυτός που με κεφαλιά σκόραρε για τους Πειραιώτες - Νέο λάθος από Σιαμπάνη, που στοίχισε γκολ -  Έπιασε πέναλτι ο Τζολάκης στο πρώτο ημίχρονο

4851030
Ο Μαρτίνς ξεκίνησε το φιλικό ματς με Τζολάκη πορτιέρο, άμυνα με Γιάννη Μασούρα, Παπαδόπουλο, Σεμέδο και Τσιμίκα. Για το κέντρο του τους Ανδρούτσο, Σουρλή, Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς και μπροστά Ντουρμισάι & Σολδάνο. Αυτό έδειχνε να είναι το αρχικό πλάνο.

Στο χορτάρι όμως το σχήμα φάνηκε περισσότερο 4-2-3-1 και μετά 4-4-1-1 με τον Φορτούνη να παίζει πιο κοντά στον Ντουρμισάι. Δηλαδή Ραντζέλοβιτς και Σολδάνο πήγαν στα άκρα για να είναι επιτελικός ο Φορτούνης.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ
Στο α' μέρος ξεχώρισαν ιδιαίτερα δύο μικροί της ομάδας. Ο Ολυμπιακός στο α' μέρος απείλησε πρώτη φορά μετά από γύρισμα του θετικού νεαρού Σέρβου Ραντζέλοβιτς στον Σολδάνο στο 16' που πρόλαβε όμως να βγει ο αντίπαλος κίπερ. Στο 20' ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είχε ένα σουτ λίγο έξω από πολύ καλή θέση. Στο 26' ο Τζολάκης απέκρουσε εξαιρετικά με τα πόδια το πέναλτι του Γιουντ, που κέρδισαν οι Γερμανοί για σπρώξιμο του Γιάννη Μασούρα. Στο 29' ο Χανιώτης πορτιέρο έβγαλε εξαιρετικά τετ α τετ.

Στο 34' ο Ντουρμισάι είχε ένα σουτ άουτ, στο 39' ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι για χέρι αλλά δεν του δόθηκε και στο 40' ο Γιάννης Μασούρας είχε ένα ωραίο σουτ έξω. Έτσι έκλεισε το α' μέρος με το 0-0, με παίκτες όπως οι Τζολάκης, Ραντζέλοβιτς και Γιάννης Μασούρας να ξεχωρίζουν.

ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ
Κλείσιμο
Στο β' μέρος ο Μαρτίνς έκανε αλλαγές. Μία εξ αυτών ήταν αναγκαστική, στο 66', με τον Φορτούνη να βγαίνει καθώς χτύπησε στο πόδι του. Ο Σιαμπάνης που μπήκε στο τέρμα αντί του Τζολάκη έκανε και αυτός μία πολύ καλή επέμβαση σε σουτ στο 69'.

ΓΚΟΛ Ο ΣΕΜΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟΥ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΙΑΜΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ 1-1
Στο 80ό λεπτό και μετά από νέα σειρά αλλαγών στον Ολυμπιακό ήρθε το 1-0 για την ομάδα του Μαρτίνς. Κόρνερ ο Βαλμπουενά και κεφαλιά του ξανά σταθερού και αξιόπιστου Σεμέδο για το 1-0 με τον Πορτογάλο στόπερ να σκοράρει πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα. Στο 87' το Αμβούργο ισοφάρισε με τον Χίντερσερ για το 1-1 μετά από λάθος του Σιαμπάνη στην έξοδό του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (64' Σιαμπάνης), Γιαν. Μασούρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας, Σουρλής (79' Γκιγιέρμε), Ανδρούτσος (79' Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς (79' Σουντανί), Φορτούνης (66' λ.τρ. Βαλμπουενά), Ντουρμισάι (76' Γιώργος Μασούρας) και Σολδάνο (85' Κάιπερς).
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης