Η UEFA διαψεύδει τη συμμετοχή της Αργεντινής στο Nations League

Η UEFA διαψεύδει τη συμμετοχή της Αργεντινής στο Nations League

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Αργεντινής και της Ομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής, προκαλέσε δημοσιεύματα που ήθελαν την «αλμπισελέστε» να παίρνει... μεταγραφή για την UEFA, τα οποία διέψευσε η τελευταία

ARG
Το Κόπα Αμέρικα ολοκληρώθηκε χθες, αλλά απ' ότι φαίνεται όλα όσα έγιναν από τον ημιτελικό Βραζιλία-Αργεντινή και μετά θα μας απασχολήσουν για αρκετό καιρό ακόμη.

Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι, μετά την ήττα της Αργεντινής με 2-0 από την οικοδέσποινα Βραζιλία, για εύνοια προς την σελεσάο και διαφθορά στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νοτίου Αμερικής) πέρα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν, ήταν η αφορμή για να προκύψει και η φημολογία περί αποχώρησης της Αργεντινής από την Conmebol και συμμετοχής της στις διοργανώσεις της UEFA.

Κι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βλέποντας ότι η συγκεκριμένη φήμη άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.

«Δεν υπάρχει καμία αλήθεια στον ισχυρισμό ότι η Ομοσπονδία της Αργεντινής έχει ζητήσει να συμμετάσχει στις διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ή ότι θα γίνει μέλος της UEFA. Κάτι τέτοιο δεν έχει τεθεί προς συζήτηση κι ούτε πρόκειται να τεθεί ως θέμα», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Στο πνεύμα της φιλίας και της συνεργασίας η UEFA θα υποδεχθεί την Αργεντινή ως έναν ξεχωριστό προσκεκλημένο προκειμένου να παρακολουθήσει την οποιαδήποτε διοργάνωση της, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης