Λυσάνδρου: «Θέλουμε ένα πρωτάθλημα με σασπένς ως το τέλος»

Λυσάνδρου: «Θέλουμε ένα πρωτάθλημα με σασπένς ως το τέλος»

Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου μίλησε στο Reuters για τους στόχους της Λίγκας για ένα καλύτερο πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα

4841191
Ο Μηνάς Λυσάνδρου μιλώντας στο Reuters τόνισε ότι στόχος της λίγκας είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο θα έχει ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική, ευελπιστώντας ότι ο αριθμός των φιλάθλων στις εξέδρες θα αυξηθεί.

«Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που να διατηρεί το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Έναν ανταγωνισμό που είναι ελκυστικός για όλους τους φιλάθλους και τους χορηγούς στο μέλλον. Ο στόχος είναι να αυξήσουμε το ενδιαφέρον και το σασπένς στη μάχη του τίτλου. Αναμένουμε την αύξηση του ανταγωνισμού και όλα τα άλλα οφέλη που θα έρθουν από αυτό. Ο αριθμός των θεατών θα αυξηθεί τόσο αναφορικά με τον μέσο όρο προσέλευσης, όσο και συνολικά στους αριθμούς. Το γεγονός ότι οι ομάδες μειώθηκαν σε 14 δεν θα μπορούσε από μόνο του να ανεβάσει το ενδιαφέρον και να βελτιώσει την εμπορικότητα», ανέφερε ο Λυσάνδρου, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη για restart στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Η έρευνά μας έδειξε ότι πρέπει να ταιριάξει με ένα σύστημα διεξαγωγής πλέι οφ για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το παρελθόν αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό για να μας βοηθήσει να αποφύγουμε τα λάθη που έχουν γίνει πριν. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Έχουμε αναγνωρίσει τα πράγματα που ήδη έχουν τελειώσει ή που πρέπει να τελειώσουν και έχουμε δώσει το έναυσμα για αυτό το restart».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης