Συμπληρωματική καταγγελία του Ολυμπιακού στον Άρειο Πάγο για την ΕΡΤ
Στον Ολυμπιακό επιμένουν στην σκληρή στάση τους στο συγκεκριμένο θέμα και θέλοντας να διερευνηθούν πιθανές ποινικές ευθύνες στην ΕΡΤ για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στις Super League 1 και 2 προχώρησαν σε συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε συμπληρωματική καταγγελία στονΆρειο Πάγο για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν να διερευνηθούν οι χειρισμοί της ΕΡΤ για τη συμφωνία με την Superleague 2, αλλά και σε σχέση με τις υπόλοιπες αποφάσεις της ΕΡΤ για τα εν λόγω τηλεοπτικά, προκειμένου να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες.
Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με καταγγελία σε Άρειο Πάγο και ΕΣΡ, θέλοντας έτσι να υπάρχει διαφάνεια ως προς τις ενέργειες που έχουν γίνει για το θέμα των τηλεοπτικών και τα χρήματα που έχουν δοθεί. Φυσικά, την κίνηση αυτή στο Λιμάνι πυροδότησε το... χρυσό συμβόλαιο που δόθηκε στον ΠΑΟΚ.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.