Ο Παναθηναϊκός έκανε... μπάσιμο για Στρέλνιεκς

Ο Παναθηναϊκός έκανε... μπάσιμο για Στρέλνιεκς

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς έχει μπει ο Παναθηναϊκός έχοντας καταθέσει πρόταση που ικανοποιεί τον Λετονό γκαρντ

4715888
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείεται να είναι πάλι στην Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!

Οι «πράσινοι» έχουν μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Λετονού, έχοντας καταθέσει πρόταση η οποία δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο! To αντίθετο! Ήδη καλοβλέπει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά αυτή τη φορά να γίνει κάτοικος... ΟΑΚΑ! Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις, με τον ίδιο να έχει στα χέρια του και προτάσεις από την Χίμκι και τη Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει από την αρχή το ενδιαφέρον του, αλλά πρόσφατα κατέθεσε την πρόταση η οποία έχει δελεάσει τον πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων». Σύμφωνα με πληροφορίες  και από πηγές από το περιβάλλον του παίκτη επιβεβαιώνουν την εν λόγω πρόταση όπως επίσης και την σοβαρή σκέψη του Λετονού να φορέσει την πράσινη φανέλα.

O Στρέλνιεκς μετράει 110 ματς στην EuroLeague (με Μπουντιβέλνικ, Μπάμπεργκ, Ολυμπιακό) έχοντας 9,1 πόντους κατά μέσο όρο, 2,7 ασίστ και 43% στα τρίποντα (155/365).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης