Πιθανή η επιστροφή του «Baby Shaq» στα παρκέ!

Πιθανή η επιστροφή του «Baby Shaq» στα παρκέ!

Πρόταση συνεργασίας, που θα τον επαναφέρει στα παρκέ μετά απο 1,5 χρόνο, έχει καταθέσει ο Ιωνικός Νικαίας στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη

sxortsanitis_ionikos
Την ευκαιρία στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να αποδείξει πως δεν έχει "τελειώσει" από το μπάσκετ, προσφέρει απλόχερα ο Ιωνικός Νικαίας.

Ο νεοφώτιστος στη Basket League σύλλογος "θυμήθηκε" τον Big Sofo, τον προσέγγισε και του πρότεινε να αποτελέσει το "θωρηκτό" μέσα στη ρακέτα του την επόμενη σεζόν.

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει σε κιαλό κλίμα, χωρίς ωστόσο να έχουν ληφθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις από την πλευρά του διεθνούς μπασκετμπολίστα.

Ο Σοφοκλής, που στα νιάτα του είχε δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες, όμως κάπου αποπροσανατολίστηκε στην πορεία και ταλαιπωρήθηκε με τα περιττά του κιλά, έχει φτάσει αισίως στα 34 του χρόνια. Αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι για τελευταία φορά στις 6 Ιανουαρίου 2018, έχοντας με την φανέλα των Τρικάλων 6 πόντους σε 9 λεπτά συμμετοχής στην ήττα της τότε ομάδας του με 76-86 από το Ρέθυμνο. Αυτή ήταν και η μοναδική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα την σεζόν 2017/18.

Πάντως, αν και βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης, ο "Σόφο" έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κατά την παρουσία του σε πρόσφατο τουρνουά 3 on 3 προς τιμή του Νίκου Γκάλη στη Ρόδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης