Όλα δείχνουν Πεδουλάκη για τον Παναθηναϊκό

Όλα δείχνουν Πεδουλάκη για τον Παναθηναϊκό

Προ των πυλών του Παναθηναϊκού η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη

artzi-opao1
Άμεσα κλείνει το μέτωπο που «άνοιξε» στον Παναθηναϊκό μετά το όχι του Ρικ Πιτίνο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης προβάρει αυτή τη στιγμή ως το ακλόνητο φαβορί για τη θέση κι αν δεν συμβεί κάτι αναπάντεχο είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τρίτη φορά.

Οι «πράσινοι» δέχτηκαν πολλές προτάσεις από μάνατζερ για προπονητές τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο δεν… ενθουσιάστηκαν με καμία. Η αλήθεια είναι πως οι διαθέσιμοι κόουτς στην αγορά δεν πείθουν ότι αποτελούν σίγουρες λύσεις και οι καλύτερες επιλογές σε επίπεδο Ευρωλίγκας είναι η δοκιμασμένη του Τσάβι Πασκουάλ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας που δεν θα μπορούσε ποτέ να επιλεγεί λόγω της προϋπηρεσίας του στον Ολυμπιακό. Προπονητές του επιπέδου Ομπράντοβιτς, Ιτούδη ή Γιασικεβίτσιους είναι δεσμευμένοι, ενώ και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, που είχε αποτελέσει στόχο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πριν πάρει το Ευρωμπάσκετ με τη Σλοβενία, προ λίγων εβδομάδων προσλήφθηκε ως βοηθός στους Κινγκς.

Αν το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ δεν κάνει κάποια μεγάλη έκπληξη τύπου… Πιτίνο, που αυτή τη στιγμή δεν φαντάζει πιθανό, ο Πεδουλάκης είναι μια ανάσα από την τρίτη του θητεία στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αναφερθεί πολλάκις με κολακευτικά λόγια στην προπονητική του αξία, πρόσφατα παραδέχτηκε πως έκανε λάθος που τον απομάκρυνε την τελευταία φορά, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ήταν στο μυαλό των «πράσινων» για μελλοντική λύση ακόμη κι αν ανανέωνε ο Ρικ Πιτίνο, καθώς δεν μπορούσες να σχεδιάζεις μακροπρόθεσμα με έναν 66χρονο προπονητή.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης