Νέα στοιχεία σοκ για το κύκλωμα των στημένων αγώνων στην Ισπανία

Νέα στοιχεία σοκ για το κύκλωμα των στημένων αγώνων στην Ισπανία

Ο Ραούλ Μπράβο και οι συνεργάτες του, σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo, μέσω των στοιχημάτων έκαναν ξέπλυμα χρήματος από εμπόριο ναρκωτικών

Aranda_bravo
Άλλες διαστάσεις παίρνει πλέον η υπόθεση με την χειραγώγηση αγώνων στην οποία ως εγκέφαλοι παρουσιάζονται ο Κάρλος Αράντα καιο πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακού, Άρη και Βέροιας Ραούλ Μπράβο.

Όπως αναφέρει στη σημερινή της έκδοση η εφημερίδα «El Mundo» η χειραγώγηση αγώνων και ο χρηματισμός ποδοσφαιριστών ήταν η βιτρίνα της εταιρίας «Oikos» (αυτό ήταν το όνομα που είχαν δώσει) η οποία ουσιαστικά ξέπλενε χρήματα από την πώληση ναρκωτικών.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι αυτό προκύπτει μέσα από την έκθεση της αστυνομίας και την καταγραφή γεγονότων, συνομιλιών, αλλά και τα.. βιβλία που κρατούσε η επιχείρηση.

«Υπάρχει μια περίπτωση όπου ο Αράντα δίνει εντολή σε μια υπάλληλο να στοιχηματίσει μεγάλα ποσά σε διάφορα στοιχήματα, τα οποία κέρδισε και κατόπιν τα χρήματα μοιράστηκαν σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του, τα οποία διαμένουν όλα στην περιοχή της Μάλαγα. Κι αυτή είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που οδηγουν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι το κύκλωμα ξέπλενε χρήματα από άλλες δραστηριότητες μέσω του ποδοσφαίρου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης