Συνεχίζει να τιμά και να σέβεται το παρελθόν του ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Κοκολάκη να παίρνει σήμερα ως τιμώμενο πρόσωπο.
Ο θρυλικός σέντερ των «πρασίνων» έλαβε μια πλακέτα από τον πρόεδρο του «τριφυλλιού», Μάνος Παπαδόπουλος, στο ημίχρονο του πρώτου τελικού με τον Προμηθέα Πατρών.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς