Πιο κοντά ο Μπεργκ στον Ολυμπιακό

Πιο κοντά ο Μπεργκ στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα της υπόθεσης που δείχνουν τον Μάρκους Μπεργκ να… κοκκινίζει

berg-new1
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχουν μπει οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός αποτελεί εδώ και καιρό την προτεραιότητα των Πειραιωτών όσον αφορά την ενίσχυση της επίθεσης και οι επαφές έχουν φτάσει στο τελικό σημείο.

Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που ίσως και σύντομα να έχουμε και ανακοινώσεις, όμως από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν λέγεται το παραμικρό.

Ούτε διαψεύδεται ούτε επιβεβαιώνεται η οποιαδήποτε πληροφορία.

Ο Ολυμπιακός και ο Μπεργκ τα έχουν βρει όσον αφορά τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους. Τριετές (2+1) συμβόλαιο και υπάρχει διαφορά στο οικονομικό της τάξεως του μισού εκατ. ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και ο διεθνής άσος, ο οποίος σημειωτέον έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας, ζητά 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Κλείσιμο
Ίσως αυτή η διαφορά με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων να γεφυρωθεί, αφού και ο Μπεργκ θέλει σύντομα να έχει καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να μην ψάχνεται μετά τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

«Σύμμαχος» του Ολυμπιακού, επίσης, είναι η επιθυμία της γυναίκας του ποδοσφαιριστή να επιστρέψουν στην Ελλάδα, την οποία λάτρεψαν από το πέρασμα του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό και έχουν αγοράσει και σπίτι στα Νότια Προάστια.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης