Βίντεο: Το πάρτι της Λίβερπουλ για το Champions League

Βίντεο: Το πάρτι της Λίβερπουλ για το Champions League

Οι Reds γιόρτασαν την κατάκτηση του Champions League με απίθανη παρέλαση στους κόκκινους δρόμους του Λίβερπουλ! - Χιλιάδες καλεσμένοι στο πάρτι των Πρωταθλητών!

Parelasi
Το Λίβερπουλ υποδέχθηκε τους Πρωταθλητές Ευρώπης και δεκάδες χιλιάδες οπαδοί των Reds ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης για να τους αποθεώσουν.

Ο Κλοπ και οι παίκτες του με μπύρες στα χέρια και τα κασκόλ της ομάδας τραγούδησαν με την ψυχή τους, φώναξαν συνθήματα, ενώ ο Γερμανός δε χόρταινε να δείχνει με τα δάχτυλά του τα έξι τρόπαια!

Η Λίβερπουλ έχει στο πλευρό της τον απίθανό της κόσμο, ο οποίος μετά τη γιορτή στη Μαδρίτη φρόντισε να κάνει ένα ακόμα μεγαλύτερο πάρτι, αυτή τη φορά εντός έδρας.

Parelasi2
Parelasi1


Το πούλμαν των Reds έκανε το δρομολόγιο του θριάμβου και τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στη λαμπερή κούπα του Champions League. Ο Φαν Ντάικ, ο Χέντερσον, ο Φιρμίνο και όλοι οι Reds πανηγύριζαν σα μικρά παιδιά, ήρθαν αγκαλιά με τον κόσμο, ο οποίος γέμισε κάθε χιλιοστό απ΄ όπου πέρασε το κόκκινο πούλμαν.

Parelasi4
Parelasi3


Κλείσιμο
Μάλιστα, ο Φιρμίνο παρουσιάστηκε με βαμμένο κόκκινο μαλλί και αποθεώθηκε από συμπαίκτες και οπαδούς.
«Αυτό είναι συγκινητικό, για να είμαι ειλικρινής, είναι απίθανο αυτό που ζούμε, είναι πραγματικά ξεχωριστό και όλη η προσπάθεια άξιζε τον κόπο» τόνισε ο Γίργκεν Κλοπ.

Parelasi6
Parelasi5


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης