Ισπανική ομάδα ανέβηκε κατηγορία και το γιόρτασε με... καυτό σόου με στρίπερ στα αποδυτήρια

Ισπανική ομάδα ανέβηκε κατηγορία και το γιόρτασε με... καυτό σόου με στρίπερ στα αποδυτήρια

Δείτε το βίντεο από τους εορτασμούς που προκάλεσαν αντιδράσεις

stripper
Περισσότερο... σαστισμένοι παρά ενθουσιασμένοι δείχνουν οι παίκτες της καταλανικής ομάδας Esportiu Llançà, παρακολουθώντας μια στρίπερ να κάνει τα δικά της στα αποδυτήρια, μετά το τελός του αγώνα ποδοσφαίρου του περασμένου Σαββάτου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας σηματοδότησε την άνοδο της Esportiu Llançà από την Γ' Κατηγορία στην Β', και ο γραμματέας του Συλλόγου θέλησε να κάνει μια έκπληξη στους παίκτες. Έτσι προσκάλεσε μια καλλονή να δώσει ένα σόου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, απόφαση την οποία στη συνέχεια μετάνιωσε πικρά.

Αν και αρχικά δεν δόθηκε έκταση στο περιστατικό, τα πράγματα άλλαξαν όταν μια τοπική εφημερίδα (Diari de Girona) πήρε χαμπάρι τι είχε συμβεί, και δημοσίευσε στην διαδικτυακή της εκδοση τα επίμαχα βίντεο που δείχνουν το αισθησιακό χορό της στρίπερ. Σε αυτά, η καλλονή εμφανίζεται να μπαίνει στα αποδυτήρια όπου οι παίκτες κάθονται κυκλικά, και να αφαιρεί σιγά σιγά τα ρούχα της χορεύοντας.

Η σκηνή είναι μάλλον... αμήχανη παρά αισθησιακή, δεδομένου ότι στον χώρο βρίσκονταν και κάποιες από τις μητέρες των νεαρότερων παικτών.

Κλείσιμο

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, πολλοί χρήστες στα social media κατηγόρησαν τον σύλλογο για σεξισμό και για έλλειψη σεβασμού για τον χώρο του κοινοτικού γηπέδου όπου διεξήχθη ο αγώνας.

Μέσω Facebook, η διοίκηση της Esportiu Llançà ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το σόου δεν είχε οργανωθεί από τον σύλλογο «αλλά από ένα και μόνο άτομο που θέλησε να κάνει έκπληξη στους παίκτες».

Soccer team Esportiu Llanca has stripper party that gets weird (Video) Any Articles News
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης